2011-07-12, 12:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Napisane przez fablous
Dobra laski, lecę 
Trzymajcie kciuki bo dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy. Trochę się stresuję 
Wpadnę wieczorem to was nadrobię. Miłego dnia i miłych pogaduszek 
|
Super! Trzymam kciuki za nową prackę 
Cytat:
Napisane przez Chatka
no, to jeśli jesteś tak już zupełnie absolutnie pewna, to dobrze, że zaklepałaś  A gdzie będziesz robić przeróbki (zwężanie itd.), w salonie czy gdzieś u krawcowej?
A poza tym to strasznie mnie korci, żeby się przejść tutaj: http://www.desirer.com.pl/index.php/model-novias i przymierzyć panią Zenobię - dla samej przyjemności poczucia się w idealnych falbankach 
|
Jeee jestem absolutnie pewna Tak, zamierzam przeróbki robić właśnie w salonie - właścicielka salonu zaprojektowała moją suknię, dziewczyna mówiła mi że to ogólnie super babka i ma sentyment do swoich projektów i na pewno mnie dużo nie skroi za poprawki A i jak będę chciała coś zmienić czy co to tak samo jest bardzo elastyczna I ja lepiej psychicznie będę się czuła wiedząc, że kto jak kto, ale projektantka sukni nie pozwoliłaby jej zniszczyć, odwalić fuszerki... W dodatku na przymiarki będę chodziła do super salonu, zupełnie jakbym kupiła nową suknię 
EDIT:
Suknia bardzo ładna i ciekawa Ale to jest ślubna suknia, hm? Bo Ty raczej tradycyjnie białą byś chciała, prawda ?
Właśnie umówiłyśmy się z kooocurem na szukanie dla niej sukni w piątek Mamy siebie w znajomych na fejsie i muszę Wam powiedzieć, że niezła z niej dżigita
Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-07-12 o 12:40
|
|
|