Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - napady głodu na diecie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-29, 16:30   #1
czatgirl
Raczkowanie

napady głodu na diecie

oto wlasnie moj najwiekszy problem. Zawsze kiedye jestem na diecie wytrzymuje ok 4 dni a potem nadchodzi taki dzien kiedy od rana nie umiem opanowac apetytu. NIe chodzi przeciez o głod bo ten zaspokajam szybko... po prostu nie potrafie sobie niczego odmowic. Wcinam wszystko co popadnie, nie wazne czy slodkie, czy tłuste czy gorace czy zimne. Przypomina mi to troche takie napady bulimiczne o ktorych nieraz czytalam. Nastepnego dnia oczywiscie czuje sie fatalnie i obiecuje sobie ze to byl ostatni raz (taki juz na zawsze) no i jest ostatni .... do nastepnego razu. Co robic? Nie odchudzam sie jakos drastycznie np 400-500 kcal, nic z tych rzeczy. Jem wlasciwie calkiem sporo, ograniczam slodycze i tłuszcze. Staram sie jesc zdrowo. Skad u mnie takie napad? Czy to wina diety? Co robic aby to faktycznie byl ten ostatni raz? Czy wam tez to sie przytrafia czy jestem jedyna?
Wybaczcie ze sie tak wyzalam ale wlasnie mam TEN dzien. PO tygodniu zdrowej diety i duzej ilosci ruchu rzucilam sie na owoce, slodycze i wszystko to co w mojej powszedniej diecie jest zabronione.
[img]icons/icon9.gif[/img]
czatgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując