Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-12, 19:48   #4114
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście kochane
Dzisiaj pierwszy raz lekarz słuchał tętna i powiedział, ze tak będzie już przy każdej wizycie (dzidziol miał 140uderzeń/min. także ok )
Niestety grzybka się nabawiłam i dostałam Nystatynę dopochw. 2 op. (bożesz dopiero za 2 tygodnie będę mogła z Tżtem coś niecoś pofiglowaĆ... dobrze, ze nei dostałam więcej tych opakowań, bo by sie okazało że to już 3 trymestr i nie wolno już )
Leukocytozę zostawiamy w spokoju bo białko CRP jest w normie... z jednej strony to dobrze, bo po co się faszerowaĆ a/biotykiem.
Żadnych skierowań nie dostałam, bo dzisiaj mu przyniosłam mase wyników badań z poradni ginekologicznej( o której wam pisałam, ze byłam państwowo).
Właśnie sobie założyłam ta globulkę bo wybieram się lulu... ale ona mnie piecze

W sumie wizyte można uznaĆ za udaną (usg nei było, bo mam za 2 tyg.)

Dzięki, kciukasy sie przydały na pewno

no mnie też po prawej stronie boli tak podpiersią, okolice żebra- lekarz powiedział, ze to za wcześnie aby dzidziuś napierał(19t.c.), a moze się pomylił i mój ufoludek tam sobie obrał miejsce do kopania- których ruchów jeszcze tak btw nei czuję

idź idź, pooddychasz świeżym powietrzem a jak już będziesz miała dośĆ schylania to poprzytulasz się do drzew( chyba brzozy? albo sosny ) i zrobicie sobie z maluszkiem drzewoterapię, pełny relax

Super że wszystko OK.
Dobrze że piecze bo globulka działa
Co do grzeszku z TZ to My już od 8 tygodni nic, niestety jak nie urok to sraczka i tak prawie od początku było może z 3 razy.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora