Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzeni ♥.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-12, 21:39   #788
agattee
Zakorzenienie

Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen

Cytat:
Napisane przez loveyouamy Pokaż wiadomość
o ty obżartuchu! xD
jakie tam obżartuchu, przez cały dzień zjadłam tylko ten makaron z sosem to teraz mogę sobie pozwolić, o !

Cytat:
Napisane przez ruda wiewiora Pokaż wiadomość
przynieś coś
przyniosłam ciastka pieguski z kawałkami czekolady i rodzynkami no i małe piwko

a co do obgadywania ludzi w centrach handlowych a raczej ich ubioru to też to zawsze robię z koleżankami hahahah

Cytat:
Napisane przez keeendy Pokaż wiadomość
dobry wieczór dupencje <3
heloł sekso !

Cytat:
Napisane przez loveyouamy Pokaż wiadomość
zjadlabym... ostatnio krokiety z barszczem to miałam jeszcze jak tata żył O.o
ja krokietów z barszczem nie jadłam nigdy. zawsze same, z kapustą i pieczarkami albo najlepsze z pieczarkami i serem

Cytat:
Napisane przez keeendy Pokaż wiadomość
wogóle to tak mnie psiocha boli że zatarta, obtarta chyba jestem
to ostro tam się dzieje ja czasami też czuje się obolała, no ale jak ON ma spory gabaryt to co się dziwić

a z tym obgadywaniem w C.H to normalka widzę u wszystkich. no ale poważnie, chyba zacznę robić foty i wstawiać na wiocha.pl haha

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

dobranoc Martyno (dżizys, jak to dziwnie brzmi mówić do Ciebie normalnie po imieniu)

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

ja póki co też uciekam delektować się ciachami, może jeszcze później zajrzę a jeśli już mi się nie uda bo zachce się spać (piwo mnie usypia), to do jutra pipki

R.

agattee jest offline Zgłoś do moderatora