2011-07-12, 21:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny od opisów cz 18. część ociekająca seksem, czyli powracamy do korzen
Cytat:
Napisane przez loveyouamy
o ty obżartuchu! xD
|
jakie tam obżartuchu, przez cały dzień zjadłam tylko ten makaron z sosem to teraz mogę sobie pozwolić, o ! 
Cytat:
Napisane przez ruda wiewiora
przynieś coś 
|
przyniosłam ciastka pieguski z kawałkami czekolady i rodzynkami no i małe piwko 
a co do obgadywania ludzi w centrach handlowych a raczej ich ubioru to też to zawsze robię z koleżankami hahahah
Cytat:
Napisane przez keeendy
dobry wieczór dupencje <3
|
heloł sekso !
Cytat:
Napisane przez loveyouamy
zjadlabym...  ostatnio krokiety z barszczem to miałam jeszcze jak tata żył O.o
|
ja krokietów z barszczem nie jadłam nigdy. zawsze same, z kapustą i pieczarkami albo najlepsze z pieczarkami i serem 
Cytat:
Napisane przez keeendy
|
to ostro tam się dzieje ja czasami też czuje się obolała, no ale jak ON ma spory gabaryt to co się dziwić 
a z tym obgadywaniem w C.H to normalka widzę u wszystkich. no ale poważnie, chyba zacznę robić foty i wstawiać na wiocha.pl haha
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------
dobranoc Martyno (dżizys, jak to dziwnie brzmi mówić do Ciebie normalnie po imieniu) 
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------
ja póki co też uciekam delektować się ciachami, może jeszcze później zajrzę a jeśli już mi się nie uda bo zachce się spać (piwo mnie usypia), to do jutra pipki
|
|
|