Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-12, 23:15   #154
dalenka8
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość

Czyli stało się tak jak Ci pisałam
Przykro mi, że tak wyszło - w takich sytuacjach nie lubię mieć racji

A u mnie - spisaliśmy wczoraj protokół
No, właśnie obawiałam się, że będzie tak, jak mówiłyście, ehh... Brawo za spisanie protokołu !

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
a nam powiedział że 2 raz mamy przyjść 10 dni przed ślubem...
to chyba za późno, co?
a dużo par bierze ślub tego samego dnia u Was?
A my mamy przyjść 5 dni przed ślubem i nie ma żadnej pary oprócz nas 06. sierpnia, hihi .

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
hej ja po kolejnym dniu kursu, jutro mam wolne i w sumie idziemy z TŻ połazić po mieście troszkę. Dzisiaj na kursie miałyśmy depilację.. i dałam wydepilować sobie brazylijsko bikini masakra, w pewnym momencie wymiękłam z bólu ale poza tym jednym miejscem - wiadomo jakim - było w sumie ok i tak nie bolało a przynajmniej będę mieć spokój jakiś czas
czy u Was dziś też jest tak gorąco??
Auuuu! Depilacja booooliiii! :P Ładnie wyglądasz ?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
hej

dalenka witaj z powroten

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

No i okazało się, że sami musimy opłacić ZAiKS najgorsze jest to, że ani zespół nie wie jak to się płaci, ani właścicielka sali jestem wkurzona, bo zapłaciłabym to już dziś, ale podobno jakieś papiery trzeba wypełniać itd. Musimy się kogoś poradzić i to szybko, bo chcę to mieć z głowy

Ogólnie u mnie jest ostatnio do bani Cały czas ktoś ma do mnie o coś pretensje- szczególnie rodzice, nawet nie wiecie jak fatalnie się czuję w swoim domu
Masakra z tym ZAIKSem :/... Eh, bidulko ... Już niedługo będziecie mieli własny domek.

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Monni, super, że na wyjeździe się Wam się podobało i spędziliście trochę czasu razem

Dalusia Ale Wam numer wywineli ci księża, kurcze szkoda, że taka instytucja jak Kocściół jest tak bardzo zbiurokratyzowana.. A wiesz co? Byłam dziś i wczoraj w Twoim mieście

za odwagę

Nie napisałyście tak dużo od niedzieli Ja miałam bardzo intensywne 3 dni, w niedzielę pojechaliśmy z TŻ do Wisły, gdzie najpierw pomoczyliśmy się w wodzie (i przy okazji zrobiliśmy sobie sesję zdjęciową w wodzie), a potem poszliśmy w góry, a wieczorem pojechałam z nim do niego do domu (pierwszy raz po 2,5 roku bycia razem), nawet nie wiecie jakiego miałam stresa, ale poszło ok W poniedziałek TŻ miał uroczyste ślubowanie - jak będziecie chciały to wrzucę później na pocztę zdjęcie z moim panem posterunkowym pojechałam na nie z jego rodzicami autobusem, strasznie było drętwo, bo ich widziałam pierwszy raz w życiu, ale ślubowanie było takie piękne, że prawi się pobeczałam i potem już byliśmy ciągle razem i już tak się nie stresowałam jego rodzicami Pojechaliśmy do TŻ domu i jedździliśmy na motorze przy okazji spaliłam sobie łydkę na tłumiku Dziś byliśmy w Gl. i odebrałam swoje papiery z uczelni i przy okazji pochwalę się Wam, że jestem pierwsza na rezerwowej liście na kosmetologię na Śląskim Uniwersytecie Medycznym, więc sądzę, że z drugiej się zakwalifikuję Już Was nie zanudzam - też za Wami tęskniłam, tak jak Dal
To fajny weekend ! Zdjęcia wrzuć koniecznie . Jak mogłaś być w moim mieście i mi tego nie powiedzieć :P? Jak będę miała trochę czasu, to musimy się spotkać !

Wróciłam od przyjaciółek, śmiesznie było. Obżarłyśmy się sałatką owocową .

A zdjęcia make- upu oczywiście wrzucę !
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora