Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama "Chłopaka"czyli super mamunia :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-12, 22:20   #52
Angel28
Rozeznanie

Dot.: Mama "Chłopaka"czyli super mamunia :(

Cytat:
Napisane przez Doncia90 Pokaż wiadomość
Angel28 masz naprawde ciezki kryzys w swoim zyciu ale napisz czy twoj menus okazuje to ze cie kocha i szanuje to co robisz czy raczej tak nie bardzo bo mnie to nurtuje
tak oświadczył mi się sam z siebie deklarował że kocha ja wierze jestesmy razem tyle lat.jednak jak widziałam z autopsji jego brat i jego żona mieli piekło mieszkając tu z nią wtedy mój tż był u mnie non stop przez bite ponad dwa lata i jeszcze wtedy nie było problemu z ojcem ale to rozmowa na całkiem inny temat i nikt mu nie powiedział zapłać za to tamto czy siamto,ja wyszłam sama z inicjatywą dokładam się do rachunków robię zakupy,nie smakowało jak gotowałam zrezygnowałam smakowało bratu tżta bratowej jego dzieciom a tylko jej nie więc odpuściłam,sprzątać sprzątam zmywam gary po obiedzie jak mnie nie pogoni z kuchni bo to tez różnie z tym bywa

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez gramwzielone Pokaż wiadomość
Tak, angel28, tej kobiecie należy się szacunek. I to przede wszystkim od Ciebie.

Dlaczego nie możesz zrozumieć że ta kobieta może się zachowywać jak tylko zechce bo jest U SIEBIE W DOMU? I Tobie nic do tego? Nie mówiąc już o tym że jesteś dla niej nikim - bo to że jej syn Cie bzyka, nie daje Ci żadnych praw. A wypominanie jej że pali jest żałosne - za Twoje pali? Nie? Więc nic Ci do tego, jej sprawa na co przeznacza swoje pieniądze.
Nie dziwię się że matka Twojego faceta denerwuje się. Z ręką na sercu - która chciałaby mieć takiego pasożyta w domu? Która chciałaby mieć taka bezczelną, przemądrzałą, podłą i wulgarną dziewuchę?

Nikt Cię do JEJ domu siłą nie ciągnął, nikt nie zapraszał, ba - nikt Cie tam nawet nie chce, więc zamiast wycierać sobie tą kobietą gębę powinnaś jej codziennie dziękować że pozwala Ci tam mieszkać.
Bo gdyby była inna, taka niedobra jak mówisz, to przy takim Twoim podejściu do niej już dawno wyprowadziłaby Cie ze swojego domu na kopniakach (w czym miałaby pewną rację, choć nie popieram tego typu rozwiązań).

Zresztą tak na nią najeżdżasz a sama NICZEGO sobą nie reprezentujesz. Jaka szanująca się i wartościowa dziewczyna bez żenady narzucałaby się i latała za facetem, który nie ma do niej szacunku i wyraźnie ma ją gdzieś? Albo wprowadziłaby się nieproszona do obcych ludzi bo tak jej chłopa brakuje?
Poza tym jesteś hipokrytką, właścicielka domu bardzo wyraźnie dają Ci do zrozumienia, że nie życzy sobie twojej obecności (i ma do tego prawo bo to JEJ dom), a Ty nie dość że nie wyprowadzisz się, zwłaszcza że tak Ci tam źle , to jeszcze ją obrażasz.

Co najśmieszniejsze Twój mężczyzna musi podzielać moje i Twojej matki zdanie na Twój temat, bo z tego co piszesz wynika że wcale nie stara się Cię bronic czy walczyć o twoją pozycję w domu .
Skup się na swoim facecie a nie na jego matce, wtedy rozwiążesz problem.

Ja Cię nie kojarzę, może dlatego że omijam wzrokiem posty użytkowniczek, które maja takie problemy z budowaniem wypowiedzi jakby z trudem ukończyły podstawówkę.

Zresztą może nie jestem idealna, ale ja przynajmniej nie poleciałam na jakieś byle co bo mnie zechciało, nie wbiłam się do kogoś do domu na krzywy ryj i nie siedzę tam dalej twardo mimo że mnie tam nie chcą.

A nawet gdybym tak zrobiła to wstydziłabym się tak chamsko pisać o właścicielce tego domu bo byłabym na CZYJEJŚ ŁASCE .
jakiej mojej matki ???widać jak czytasz
Angel28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując