Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-12, 23:23   #4436
anetika
Rozeznanie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
kurde co lekarz to opinia, nie mogliby ustalić jednego określonego kryterium dla wszystkich?? A tak to niepotrzebnie denerwują ludzi czyli co będziesz robić teraz z tą nietolerancją?

Czy Wy też chodzicie tak baardzo wyprostowane? Dziś mi mąż zwrócił uwagę, że idę jakby lekko się odchylając nawet do tyłu
Dokładnie mogliby zrobić jedną normę dla wszystkich, a nie siać zamęt i stresować przyszłe mamusie A ja będę dalej stosować tą lekką dietkę, mierzyć poziom cukru też będę - tak jak mi zalecił mój gin prowadzący, mam do niego zaufanie i chyba wie co robi Z resztą wolę "dmuchać na zimne" a zostało mi 8 tygodni do terminu porodu także damy radę

A co do tego chodzenia baaardzo wyprostowanego to ja tak mam i TŻ śmieje się, że kij połknęłam Ale tak jest mi najwygodniej - co jest dziwne, bo ja zawsze "lubiłam" się troszkę garbić

Zmykam do wyrka - miłej nocki mamusie

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora