Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-13, 13:17   #2625
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
Natka moje dziecie w takie upały też ma czerwona szyjke, ale posypalam mu ostatnio cieniutko puderkiem i nic sie nie zrobilo. i teraz tak dalej robie

Izabela
mam to samo z pobudką. dziś o 6.30 jak wstalam to nie wiedzialam co sie dzieje. a jak Tymo sie o 9 na dobre rozbudzil to sie czulam jakbym nic nie spala. masakra jakas!

traicionera, fajnie fajnie z t ą łyżeczką, niby to samo ale jednak roznica jest a Tymek od wczoraj bez kupki, zastanawiam sie czy to wina tej marchwii?

niutka a co ile robiliście przerwy w jeżdzie? zastanwiam sie ile może byc dziecko nadluzej w foteliku?

laseczka widze ze twoj Kacperek goni mi Tymka z wagą
bylam w przychodni po maść pośladkową, zapytac o podawanie innyc h pokarmow. przy okazji wrzucilismy na szybko małęgo na wage i wyszlo 7900 ale byl w bodziaku i pampku no i z kupa(ktorej brak). takze pewnie z 7600 waży. przystowpowal na szczescie.
wstapilismy do rosmana pierswszy raz z Tymkiem ale sie rozgladał nakupilam soczkow, sloiczkow itd i kurde zapomnialam o tym kuponie na pascie ktory mialam przy sobiei musze isc drugi raz. zbieram sie bo ide do kolezanki ktora miala termin na 8 lipca
smieszne, ze łyżeczka tak smak zmienia
na niektóre dzieci marchewka tak działa, moja akurat pędzi.
No widzisz, wazy zupełnie normalnie.
To koleżanka przeterminowana

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
moja jeszcze nie wie co to świat
moja juz wie i chce jak najwięcej oglądać, najlepiej się bawi, jeśli jest pochmurno i można w ogóle budkę opuścić.

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
A to mój Bąbel dziś:
1. czemu ta matka udaje traktor
2. tak mi się przysnęło na macie, oczywiście jak matka nie widziała to wyplułem smoczek i żuję palucha
piękny jest, włoski ma cudne

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
hehe
ile to się człowiek musi nagimnastykować żeby dziecko było zadowolone

tra
super, że fajnie na rehabilitacji
Eirene
jak ładnie Oli zadziera główkę
moj leniuch juz coraz dluzej wytrzymuje na brzuszku

Montii
moja też pajacuje juz dochodzi do tego, ze czasami musze ja zabawiac przy jedzeniu zeby zjadła normalnie

prunelle
coralady

podziwiam z tymi pieluchami...

dziewczyny wy już w ogóle nie zakładacie maluchom czapeczek na zewnątrz? nawet jak jest wietrzno?
ja mam jakoś opory przy wiekszym wietrze, moze dlatego, ze jak mnie zawieje, to zaraz mnie uszy i głowa bolą....

wyciągnęłam w końcu Lalę Lamaze, mała zachwycona tarmosi ją , szarpie i próbuje urwać nogę
tez się ciesze, szczególnie, ze całkiem dobrze sie bawiła, choć zmęczona była bardzo potem, zasnęła już podczas płacenia
nie zakładam czapki, tylko cieniutki kapelusik do marsupi przed słońcem, a jak ostatnio było 13 stopni i deszcz, to założyłam młodej kaptur.

pokaz zdjęcia z Lala
edit- o juz wstawilas, slicznie wygladaja razem, lala prawie taka jak malenka

Nadia zaczęła głaskać Lucka po tyłku, musiałam szybko jej łapkę umyć Zmierzylam ja i juz 68 cm mierzy.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania

Edytowane przez traicionera
Czas edycji: 2011-07-13 o 13:23
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora