2011-07-14, 09:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
będziecie miały jakąś poduszkę albo jeszcze inne dziwadło na obrączki w kościele??
|
będe miała- obraczki będzie niosla moja chrześniaczka.
Cytat:
Napisane przez nena1984
chyba nie...ale powiedzcie mi, bo nurtuje mnie ta kwestia, kto, kiedy, w jakim momencie i w jaki sposób przekazuje te obrączki księdziu?? bo to zawsze się tak szybko dzieje, że oblukać nie zdąże
|
nie mam pojęcia ale podpytam koleżanki, bo jej tez ktoś niósł obączki.
Cytat:
Napisane przez nena1984
|
o kurde 
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
a jutro czeka mnie pakowańsko na wyjazd nad morze 
|
udanego wypoczynku 
Cytat:
Napisane przez Lubcia
Zapomniałam się pochwalić, że kupiłam sobie już butki ślubne 
|
ale fajne. też bym chciała taki fason, ale ciut wyższy obcasik. zdradzisz ile za nie dałas?
Cytat:
Napisane przez fablous
Widziałyście? Właśnie powstał wątek PM 2014 
Ale póki co jest tylko jedna PMka.
|
właśnie dziś rano zauwazyłam i normalnie opadła mi szczęka. ja myślalam, że 2 lata to wystarczająco. ten 2014 wydaje mi się teraz tak straaaasznie odległym terminem 
kicia jak to powiedział mój Tż, kiedy nam stuknął roczek- teraz każdy dzień jest ostatnim dniem mojego panieństwa i jego kawalerstwa 
Nika0208 ta suknia bardzo pasuje do Twojej figurki- naprawdę wyglądasz w niej bombowo 
__Paulinka__ mam nadzieję, że szybciutko się pogodzicie z Tż-tem a czekoladka na głowie od dawna za mną chodzi, ale jakoś nie moge sie zebrać w sobie i zrobić tego kolorku 
nena1984 czekamy na efekty farbowania i wizyt u krawcowych jakoś ta kokarda w ogóle nie pasuje mi do Twojej sukni
|