Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-14, 09:11   #657
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
będziecie miały jakąś poduszkę albo jeszcze inne dziwadło na obrączki w kościele??
będe miała- obraczki będzie niosla moja chrześniaczka.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
chyba nie...ale powiedzcie mi, bo nurtuje mnie ta kwestia, kto, kiedy, w jakim momencie i w jaki sposób przekazuje te obrączki księdziu?? bo to zawsze się tak szybko dzieje, że oblukać nie zdąże
nie mam pojęcia ale podpytam koleżanki, bo jej tez ktoś niósł obączki.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hihi przestroga dla dziewczyn, zamierzających samodzielnie wykonać zaproszenia
http://demotywatory.pl/1887360/Literowki
o kurde

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a jutro czeka mnie pakowańsko na wyjazd nad morze
udanego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że kupiłam sobie już butki ślubne
ale fajne. też bym chciała taki fason, ale ciut wyższy obcasik. zdradzisz ile za nie dałas?

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Widziałyście? Właśnie powstał wątek PM 2014
Ale póki co jest tylko jedna PMka.
właśnie dziś rano zauwazyłam i normalnie opadła mi szczęka. ja myślalam, że 2 lata to wystarczająco. ten 2014 wydaje mi się teraz tak straaaasznie odległym terminem

kicia jak to powiedział mój Tż, kiedy nam stuknął roczek- teraz każdy dzień jest ostatnim dniem mojego panieństwa i jego kawalerstwa

Nika0208 ta suknia bardzo pasuje do Twojej figurki- naprawdę wyglądasz w niej bombowo

__Paulinka__ mam nadzieję, że szybciutko się pogodzicie z Tż-tem a czekoladka na głowie od dawna za mną chodzi, ale jakoś nie moge sie zebrać w sobie i zrobić tego kolorku

nena1984 czekamy na efekty farbowania i wizyt u krawcowych jakoś ta kokarda w ogóle nie pasuje mi do Twojej sukni