Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-14, 12:39   #4713
Blonde Rebellion
Wtajemniczenie

Dot.: "Mleczne krowy" po raz XI - Pogaduchy po szkole

Klada, ale to dla mnie nie jest tylko obrzydliwe, ja się tego CHOLERNIE boję.. normalnie się rozpłakałam ze strachu ja się nawet boję zabić takie coś, bo mam wrażenie że jak np przydepnę kapciem to to wylezie spod niego i mnie ugryzie, także to już chyba fobia jest.. a oczywiście jak ktoś widzi że aż tak się tego boję to ma mnie za kretynkę, a to nie moja wina jest
Lazurek, ja też miałam fajny sen byłam na imprezie i potem taki chłopak ze mną siedział i gadaliśmy, odprowadził mnie do domu a co do demota, ja też już o tym słyszałam, ale nie wierzę w to ;p czasem śniły mi się osoby które znam dobrze, ale rzadko gadam bo średnio się lubimy, więc nie wierzę, że za mną tęsknią ;p

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Aha, a do drugiego pokoju nie mogę się przenieść bo tam teraz właściciel chyba jest..
Yv, ja bym sobie sprawiła Marylin Monroe albo Audrey Hepburn, ale nie wiem czy Tobie by pasowały Albo NY

Jestem pjenkna,
dbam o siebie
45 *.*
Blonde Rebellion jest offline Zgłoś do moderatora