2011-07-14, 12:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to jest normalne?
Cytat:
Napisane przez Miecia85
Wszystko zależy od podejścia. Widzisz ja np. na każdego i do każdego mojego chłopaka byłego i obecnego mówiłam narzeczony hm to tylko słowo No i piszesz że głupio Ci jak chłopak przedstawia Cię jako swoją dziewczynę, co mogły powiedzieć moje sympatie kiedy w wieku 16-18 lat przedstawiałam ich jako narzeczonych  ale jak mówiłam kwestia podejścia.
Po drugie ja też swojemu narzeczonemu kręciłam dziurę w brzuchu no i teraz wypomina mi, że zepsułam nasze zaręczyny a on tak wszystko starannie planował, a jak ja tak się piekliłam to jemu się nie chciało starać.
Po trzecie wybierając teraz grawer na obrączki on chciał tylko jeden "zmusiła mnie" w zaproszeniu też jest "Bogu ducha winien", oczywiście wszystko w żartach ale za 10 lat kto wie co będzie. Znam pary które się nie zaręczyły a od kilkunastu lat są małżeństwem.
Moja rada planuj ślub nie zaręczyny, a pierścionek kup sobie sama, biżuterii nigdy za wiele.
|
aż nie wiem, co napisać...
RasbeRRY - zapraszamy do zazdrośnic. Co prawda nazwa wątku wzięła się z pierwszego wątku tej ”serii”, czyli Zazdroszczenia zaręczonym dziewczynom, ale to tak naprawdę grupa koleżanek, które mają podobne odczucia, problemy, wątpliwości do Twoich.
|
|
|