Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię LIPIEC NIE ZNAM REGULAMINU kolorówka, pielęgnacja, zapachy - zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-14, 18:11   #1
beata_1988
Zakorzenienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.
GG do beata_1988

LIPIEC kolorówka, pielęgnacja, zapachy - zapraszam!

Zapraszam!

Witam po dłuuugiej przerwie na targowisku
Poprzedni wątek już się zdeaktualizował więc zapraszam do nowego kramiku z wieloma nowościami

UWAGA: nie wszystkie rzeczy są na zdjęciach, nie mam własnej cyfrówki a mój SE K550i nie zawsze robi wyraźne zdjęcia na życzenie mogę zrobić foto telefonem.

Szanujmy się nawzajem - wymieniane kosmetyki preferuje wysyłać wyczyszczone z ewentualnych resztek, listem poleconym ekonomicznym - szkoda mi dopłacać za priorytet bo przy stawkach Poczty Polskiej można zbankrutować - Wysyłka absolutnie nie listem zwykłym i tego samego oczekuje od innych.

UWAGA:
Przesyłki zwykłe nie są rejestrowane i nie ma gwarancji czy dotrą - cóż taka uczciwa nasza Poczta Polska.

Wizażanka z mniejszą liczbą przekupek lub negatywami / neutralami wysyła pierwsza, jeśli masz mniej pozytywnych przekupek - mogę wysłać wcześniej jeśli prześlesz mi skan dowodu nadania.

W przypadku mniejszych kosmetyków chciałabym wymienić raczej kilka rzeczy ze względu na koszty przesyłki.

Oznaczenia: Wymienione na szaro ale po wystawieniu przekupek USUWAM żeby nie było zamieszania.

Pytajcie w moim wątku - ja odpowiem u Was

DOKŁADKI będą na czerwono

moja wish:

• Jasne podkłady mineralne kryjące Meow, Lumiere, itp w odcieniach zbliżonych do EDM w kolorach - Fairly light, Sunkissed Fair, Fairly Light Neutral, Fawn i inne jasne odcienie, chętnie sample na wypróbowanie(big-ami też nie pogardzę) lub powyższe EDM

• pędzelek do rozcierania (blendowania)cieni, taka "kulka" najchętniej EDM Eye Blending Brush

• kosmetyki do pielęgnacji niemowlat - żele do mycia, kremy, mleczka, emulsje do kąpieli itp. - chętnie Hipp, Nivea - raczej nowe lub testowane - chętnie próbki.

• HYDROLAT Oczarowy z BU w większych ilościach, nie w formie odlewek - zawsze i wszędzie

• balsamy i masła do ciała np. pomarańczowe - i inne "jadalne" - smakowite, owocowe, czekoladowe tego nigdy za wiele, chętnie firm Ziaja, Dax Perfecta i inne

• inne ciekawe rzeczy które wpadną mi w oko

Rzeczy do wymianki w postach poniżej

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-09-05 o 15:00
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując