Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - protest maturzystki.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 13:07   #7
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: protest maturzystki.

Cytat:
Napisane przez FreakChic Pokaż wiadomość
Co do matury, to przypomnieli mi się tegoroczni maturzyści z mojego miasta, Ostrowca, 53 osobom z dwóch liceów chcą unieważnić maturę z chemii, bo ponoć "ściągali". Przezabawne... Chyba telepatycznie. Oni też zwrócili się do fundacji helsinskiej.
W maturze z polskiego, myślę, że wszystko psuje klucz. Wiem po sobie, mam wiedzę, i jeżeli piszę pracę na dany temat, muszę bardzo uważać, żeby nie przedobrzyć, bo jeszcze ktoś stwierdzi, że moje myślenie jest niezgodne z kluczem (co jest totalnie idiotyczne, bo jeżeli moje spostrzeżenia są prawidłowe, ale niezgodne z kluczą, z automatu mam mniej punktów).
hmm, z tego co wiem, jesli napiszesz cos zgodnego z tematem, ale nie ma tego w kluczu to dostajesz punkty za tzw. 'walor'. Nie jestem pewna, czy akurat tak to sie nazywa
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując