Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 19:50   #106
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

jesem cieszyta sie?

byłabym wczesniej al enet mi nie działał-nie wiem jak moga to robic uzaleznionym ciezarnym

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Asiu, te mamusie to tylko sam wrzesień, październikowe są niżej podsumowane i tam jest Egwene
a tam nizej juz nei schodziłam no poleciałam po łebkach hehe cóż za babolec ze mnei -ale jestem w ciazy wiec wybacz

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Subskrypcja

Dzień doberek) Juz mogę pisac, ale ciężko ze mną było...od 4 rano ryczałam tak mnie prawa reka bolała...jakby mi ją rozrywało....na szczescie koło 10 troszke przeszło a teraz juz nie boli.... Podejrzewam, ze to efekt moich porządków wczorajszych
kochana ty mi sie tak nei przemeczaj i bierz sobie to sprzatanie powoli (ciekawe czy po malowaniu sama bede taka mądra co do siebie samej)

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A ja się pocieszyłam bo te rurki z dzisiaj co kupiłam to 44. Wiem, że masakra, ale zawsze lepiej niż 46 które okazały się dopasowane w krótkich

Swoją drogą głupia jestem. Zalicytowałam sobie zestawik i włączyłam snajpera z innego konta bo coś mi się powaliło- żebym ni eprzegrała i sama siebie przelicytowałam. Dobrze że tylko o 50gr

co do rurek to ja ubieram moje zwykłe nie ciążowe ale niestety ich nie zapinam no ale dobrze leżą, dłuzsza bluzka do tego i jest ok
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora