2011-07-15, 20:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
Napisane przez anciaahk
A tam dzień na płakanie. Przeganiaj oczy w suche miejsce, jak to mówi Natka i już.
Kamiś wymiziany zgodnie z zaleceniem.
Mój przy wątrobie raczej ma pupę i plecy, głowę to chyba w okolicach pęcherza, bo jak dostanę w pęcherz, to aż podskakuję.
|
Tak zrobiłam- oczy suche 
Mój w pęcherz to czasem takie pojedyncze kopy daję,ze nagle mi się mega siku chce i po 2 sek już nie 
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Archinta, fajna ta mapka z imionami  Rozwaliło mnie imię Milicia (w Serbii)
Odebrałam dzisiaj wyniki badań  Krew jest super, ale mocz znowu z licznymi bakteriami i innymi cudami (liczne fosforany, nabłonki, śluz)  Jutro mąż ma mi kupić Urosept i lecimy od nowa. Wizytę mam za dwa tygodnie, to wezmę tak jak wtedy ten Urosept przez 10 dni i zrobię jeszcze jedno badanie moczu przed wizytą.
.
|
Tez mnie ta Milicia ubawiła 
Ale się uczepiły te bakterie Twojego pęcherza! A przed ciążą też miałaś probl???
Mnie przy spacerkach jeszcze nic nie boli- ale chodzę tak wolno,że szok! I czasem muszę se brzuch "nieść" bo mi ciężko 
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
Biedactwo kochane  to my chyba siostrzanie bliźniaczo dzisiaj bo tez mialam spiecie  byle kochana do porodu a wtedy bedzie sie mozna spotkac na jakis weekend i pogadac 
|

No fajnie by było się spotkać
Cytat:
Napisane przez agnyska81
Dobra, ale bez przymierzania  Już focę.
Tak wyglądają bez rozciągnięcia  Mają szwy na zewnątrz, żeby nic nie uciskały i mega są rozciągliwe. Enjoy 
|
Niezłe!!!!!!!! 
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml
O kurcze, wg starego terminu porodu weszlismy wczoraj z Mikim w 8 mc ciąży, ale masakra 
|
Że niby co? Ze wg tego co miałyśmy razem???????????
Feś nie strasz!!!!!!!!!!!! 
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
Z moim cukrem też robi się coś dziwnego - na początku miałam wyniki po 1h poniżej 100, a teraz na granicy normy czyli 120, a zdarza się ciut wyżej 
|
Spokojnie - to , że co którys wynik wyjdzie na granicy normy albo ciut ponad nią o niczym złym nie świadczy- granica normy to mimo wszystko norma jeszcze
Nie denerwuj się tak- jak Ci skoczy do 140 to się martw, ale takim czymś to nie. Po prostu monitoruj po czym jest wyżej.

Cytat:
Napisane przez anciaahk
Ja też  . Nie wchodzę w żadne spodnie sprzed ciąży, nawet ich nie naciągnę do połowy uda  . Spodnie kupione na początku ciąży dżinsowe też już są za małe, podobnie jak rybaczki kupione jakoś w kwietniu czy maju - w pupie i udach są zbyt obcisłe, aż boli od tego brzuch. 
Ale zamierzam oficjalnie się zważyć, w końcu muszę się przełamać i wiedzieć ile utyłam. Ale może to być dla mnie wieeelki szok. Trudno. 
|
Spodnie sprzed ciąży Ja juz w styczniu przestałam wchodzić w cywilki 
Nie wiem czy Wam opowiadałam moją super historię...
Otóż- 26.01 (środa) miałam mieć ważny egzamin w Warszawce. Pakując się miałam niezłą zagwozdkę w co się ubrać ponieważ na weekend tatuś zrobił nam pyszną fasolke po bretońsku i futrowaliśmy ją całą sobotę i niedzielę. O skutkach takiego jedzenia nie muszę pisać.
W każdym bądź razie przypałętało mi się takie wzdęcie, ze nie miałam w czym jechać do Wawy, ani też w żadne eleganckie spodnie na egzamin nie mogłam się wbić. Znalazłam jakieś stare, rozciągnięte jeansy i w nich pojechałam i byłam na egz. A losy mojego wzdęcia znacie- ma na imię Piotruś 
Ale czujecie, żeby już w styczniu porzucić cywilne spodnie 
Cytat:
Napisane przez danika
tez tak mam  takie wybulenia powstają 
|
Dobre wybulwienie nie jest złe
|
|
|