Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 20:17   #257
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

hej
No jestem już w końcu!
Ale dziś była piękna pogoda! Spędziłam cały dzień na dworze. Byłam na zakupach ale nic ciekawego nie kupiłam.... dla męża trochę kosmetyków na imieniny (dam mu razem z bluzą) i sobie kupiłam koralowe bolerko na długi rękaw. Najlepszy numer odwalił mój synek. Kupowałam perfum dla męża a na ladzie stały lakiery do paznokci na jakiejś kartce i kawałek tej kartki wystawało poza ten blat. Moje kochane dziecko pociągnęło tą kartkę i te wszystkie lakiery spadły na podłogę i się pobiły ;( jeden kosztował 10 zł!!!! a pobił ich aż 3 (reszta się uratowała) więc 30 zł wywaliłam w błoto. Myślałam, że go zamorduje!
Byłam też w solarium i się ładnie spiekłam. Zrobiłam dwie foteczki w solarium bo mają tam takie fajne lustro więc mogłam ładnie się ustawić i pstryknąć fotkę. Zaraz Wam wkleje No i zdjęcie brzuszka też wkleje choć Wam powiem, że na zdjęciu słabo widać bo ogólnie jeszcze mało widać. Narazie tak delikatnie się zarysowały te mieśnie ale za to świetnie je czuć ręką. Jeszcze jakiś czas i będzie je lepiej widać
Szyszolka głównie wklejam dla Ciebie te fotki bo napisałaś że boisz się iż zostanie ci obleśna skóra na brzuchu. Masz tu dowód że tak być nie musi. Wkleje Ci tez zdjęcia w ciąży abyś zobaczyła jaki miałam ogromny brzuch!!!

Obraz 020.jpg

Obraz 008.jpg

DSC00088.jpg

DSC00102.jpg

DSC00104.jpg

a moje dzisiejsze menu:
śniadanie: szklanka Just Fit z owocami i 3 łyżki otrębów + 200 ml mleka 2%
śniadanie 2 : dwie kostki 3Bita - ok. 100 kcal
obiad - pół saszetki ryżu z sosem gulaszowym i gotowanym kurczakiem
kolacja - kromka chleba ciemnego ze słonecznikiem z dwoma plastarmi szynki konserwowej i 100g serka wiejskiego z posiekanym ogórkiem + Inka z odrobiną mleka i słodzika.

A kupiłam dziś znowu te Fit Effect i łyknęłam po kolacji 1 tabletkę. Już czuję jak mi serce szybciej bije od guarany i mam więcej energii w sobie. Świetne są te tabletki szkoda tylko, że uzależniają trochę ;/

Zaczynam Wam już odpisywać, zaraz wkleje posta/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora