Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 20:38   #148
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
melduje się. Lepiej późno niż wcale nadrobiłam Was na starym wątku i na nowym i już muszę iśc spac. Bo jutro impreza imieninowa u dziadka (dopiero co była urodzinowa ) - jedna z czterech jakie dziadek wydaje z okazji imienin. Na pewno się umęczę. A dla rodziny jest i tak najskromniejsza Ilości imprez z okazji urodzin mu nie liczyłam. Najbiedniejsza jest jego "dziewczyna", musi się urobić po łokcie przy tych imprezkach Jutro tez badania i wizyta u gina, przyjeżdza też ciocia ta z Wa-wy do dziadka to się dowiem czy mozliwy jest ten poród i niej i jak to moze wyglądac. Bo ja bez znieczulenia nie chcę Wpadam w prawdziwą panikę - taka stara, do tego doświadczona w rodzeniu a głupia jak but

Aga
rozumiem Twoje obawy, mam to samo (dziwne nie?). Tylko do tego dochodzi jeszcze strach żeby się nie powtórzyło to co rok temu

Małgosia
no to znów przegapiłam SR a Ty bylas? a nad piasecznym nie wiem czy byłam od rolniczej, nie znam tamtejszych ośrodków, bo ja zawsze wybierałam krasne lub zaglębocze. Ale dzieciaczków (i nie tylko) tłum, masz rację

dziewczynki wstrzymajcie się z tymi skurczami Jeszcze chwilkę!
a teraz dobranoc
Imprezowy dziadek

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Każdej co innego się podoba i co innego jest ważne. Ja muszę też brać pod uwagę to, że mieszkam na wsi i jak coś się stanie z wózkiem, to z gwarancją będę musiała jechać minimum 100 km dalej i zostać bez wózka. Stąd dla mnie ta awaryjność ma ogromne znaczenie. Do tego czytam dzisiaj pół dnia opinie na necie o różnych firmach, ta emmaljunga chyba faktycznie ma najlepsze, tylko ta cena.

Fotelika roana i tak bym nie brała więc odpada. A te bebe beni już nie chcesz?? Się zgubiłam Cotka.
Ja napewno nie chcę fotelika roana. Bardzo złe opinie. Awaryjność jest bardzo ważna. Chyba dla każdego powinna być bo jak zabierają wózek do naprawy to min. 14 dni.
Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
oo jak miło

no tak jakoś dziwnie wyszło...
13październik, dziewczynka
Czyli będę mieć drugą córeczkę
Gratuluję córci. A imię już macie?