Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 20:38   #892
pattku
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nie

nie ćwiczyłam, bo nie nawidzę tego i z natury leń jestem

co do motywacji - udzielam się na innym forum (dla brzuchatek i mam) a dokładnie na podforum mojego miasta czasami spotykamy się z naszymi maluchami itp. raz pojechałyśmy wszystkie wspólnie na plażę ... no i były też fotki ... ja wówczas byłam na wychowawczym i ważyłam prawie 80kg ktoś te zdjęcia miał, ja ich nie widziałam, zapomniałam i tyle ....
na początku tego roku wklejalam na tamto forum zdjęcia z jakiejś mojej rodzinnej imprezki ... a że już dawano dawno dawno z żadną z nich się nie widziałam na żywo, tylko na forum gadałyśmy, to wszystkie były w szoku, jaki ze mnie chudzielec
ale do czego dążę ... na forum są też nowe "mamy", które wcześniej mnie na oczy nie widziały; a jak przyszło do tematu mojej diety to jedna z uczestniczek wypadu na plażę wkleiła te zdjęcia jak mnie zobaczyły wcześniej i teraz to wszystkie na dukana odrazu przeszły
jedna z nich powiedziała wprost - skopiowała sobie moje zdjęcia przed i po i to była dla niej motywacja i super - również ładnie schudła i trzyma się dobrze

ale się rozwinęłam .... to chyba po winie
Ja mam właśnie ten sam problem - straszny leń jestem. Ale z tego co czytałam jakiś czas temu przykładowe menu to ciężko by mi było się ich trzymać. Kurde przydałby mi się jakiś trener albo coś jakby mi krzyknął do ucha to by mi się zachciało może. Bo słowa mojego tż 'trochę ruchu a nie' czasem powodują że się złoszcze na niego. A forum o mamach u mnie odpada (17 lat) . Właśnie muszę, tylko nie krzyczcie zwłaszcza musso, przekonać do zabezpieczeń, bo kiedyś tylko się nawkurzaliśmy przez gumki. Trochę mi wstyd w sumie bo nie wiem jak mnie odbierzecie, że w tym wieku. No ale mam wytłumaczenie że to stały partner i pierwszy.

Avon
- 30.06.2010. / K10

Edytowane przez pattku
Czas edycji: 2011-07-15 o 20:42
pattku jest offline Zgłoś do moderatora