Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 21:01   #907
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez pattku Pokaż wiadomość
Ups. Przekonać JEGO. Chwilowo stosujemy stosunek przerywany, wiem że to żadne zabezpieczenie. Chyba musi mi ktoś porządnie nagadać żebym się otrząsnęła. Ale mi teraz tak głupio przy was o tym mówić.
kochanie ty moje , ja teraz jestem w ciąży z tego stosunku przerywanego , ale chyba różnica miedzy nami jest ta że ja się ciesze , a ty chyba byś płakała .

Nie ma tak czy go przekonasz czy nie , jeżeli cię kocha to zrozumie twoje obawy i postara się abys czuła się komfortowo podczas waszej chwili . A nie sądze abyś była w pełni rozluźniona i odprężona kiedy nie wiesz czy po tym stosunku nie zajdziesz w ciążę .poza tym nie wiem czy wiesz ale skuteczność tej metody zależy od refleksu partnera, chociaż nie tylko, plemniki są bowiem obecne w tak zwanym preejakulacie, czyli wydzielinie, która pojawia się jeszcze przed wytryskiem , u wielu mężczyzn znajduje się w niej niewielka, lecz całkowicie wystarczająca do zapłodnienia liczba plemników. druga sprawa uprawianie stosunku przerywanego na dłuższą metę może skonczyć się impotencją , zaniku orgazmu u kobiety a co najgorsze przed wczesnej ejakulacji ( wytrysk nasienia ) . Dlatego weź to przemyśl

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora