2011-07-15, 21:03
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
Napisane przez jolkag78
Ja jestem za, bo ja nie potrafię opisywać tak humorystycznie;(
|
jolkag78 - Jola, lat 33(?), wróciła z ziemii angielskiej do polskiej i otworzyła w sklep lepszy od tego pani Więcławskiej w Wilkowyjach; bez reszty zakochana w Radku; myśli pozytywnie niezależnie od sytuacji
Cytat:
Napisane przez Resscue21
mój tomek by ci rozpisał super diete , i fajowy trening na siłowni , ja dzięki temu schudłam z 65 na 51 kg 
:
|
51 kg? To TŻ Cię pewnie ciągle na rękach nosi, jak z Ciebie takie chucherko. A ile masz wzrostu?
Cytat:
Napisane przez alytjow
ja jestem za, zadko sie odzywam ale jestem ciekawa co by o mnie napisała ANNA ANTONINA 
|
Rzeczywiście znam Cię tylko troszkę, ale spróbuję, a jak się pomylę, to mnie poprawisz
altyjow - Twoje imię, Twój wiek; najwspanialsza przedszkolanka pod słońcem, która codziennie może znów poczuć się jak dziecko i patrzeć na świat przez różowe okulary; będzie wiecznie młoda dzięki energii, którą otrzymuje od swoich wychowanków
Cytat:
Napisane przez dianuseeek
Strasznie dużo tych wyrzeczeń z tym Twoim lubym.. Aż się smutno robi.. A o dzieciach nie pisz że 'nie chcemy' bo młodziutka jesteś i sama nie wiesz co będziesz chciała za lat kilka.. Ja jeszcze ze 3 lata temu uciekałam od dzieci a teraz mi się tak bardzo własne marzy 
|
Troszke wyrzeczeń, ale dużo dużo radości. Gdybym nie miała z niego radości, to już dawno bym go zostawiła
|
|
|