Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 22:04   #4443
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
W temacie bohaterskich tatusiów to też mnie to denerwuje. Często czytam na forach: "mąż/partner bardzo mi pomaga przy dziecku". Kurczę, ja myślałam, że mąż ma swoje obowiązki tak samo jak kobieta, a nie pomaga... I potem taka kobiecina opowiada: "nawet dzisiaj dziecko umył!". No kurde heros I na takie teksty stado zachwytów, że widzisz, jak fajnie, pomaga Ci, masz 10 minut odpoczynku w ciągu dnia dzięki temu Nie rozumiem zachwytów nad tatusiami, którzy z dzieckiem na spacer wyjdą albo obiad zrobią, jakby to było coś niesamowitego. Dla mnie to całkowicie normalne.
Ja to tylko mogę pogratulować takich cudnych facetów, co to dzieciakiem zajmują się chyba raz w miesiącu, skoro trzeba go nachwalić i opowiedziec znajomym Jak to kiedyś ktos mądry napisał "opadło mi wszystko, łącznie z różdżką"

Cytat:
Napisane przez emelie Pokaż wiadomość
Cóż Ty za herezję głosisz, przecież robienie czegoś tak babskiego jak mycie dziecka uwłacza męskiej godności pana i władcy

BŁAGAM, powiedzcie, że są na świecie faceci, których matka tak nie rozpieściła, że nie myślą, że kobiety muszą koło nich skakać, bo inaczej z żadnym nie wytrzymam i jeszcze zostanę sfrustrowaną, zaniedbaną i wąsatą starą panną!
Don't worry Moja matula stara się wychowac pokolenie normalnych facetów, a nie bohaterów

Wąsate są feministki Stare panny maja nadwagę
No chyba, że jesteś do tego feministką To możemy się jedynie połączyć w bólu, wąsata siostro
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora