2011-07-15, 22:04
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
Cytat:
Napisane przez invisible_01
W temacie bohaterskich tatusiów  to też mnie to denerwuje. Często czytam na forach: "mąż/partner bardzo mi pomaga przy dziecku". Kurczę, ja myślałam, że mąż ma swoje obowiązki tak samo jak kobieta, a nie pomaga... I potem taka kobiecina opowiada: "nawet dzisiaj dziecko umył!". No kurde heros  I na takie teksty stado zachwytów, że widzisz, jak fajnie, pomaga Ci, masz 10 minut odpoczynku w ciągu dnia dzięki temu  Nie rozumiem zachwytów nad tatusiami, którzy z dzieckiem na spacer wyjdą albo obiad zrobią, jakby to było coś niesamowitego. Dla mnie to całkowicie normalne.
|
Ja to tylko mogę pogratulować takich cudnych facetów, co to dzieciakiem zajmują się chyba raz w miesiącu, skoro trzeba go nachwalić i opowiedziec znajomym Jak to kiedyś ktos mądry napisał "opadło mi wszystko, łącznie z różdżką" 
Cytat:
Napisane przez emelie
Cóż Ty za herezję głosisz, przecież robienie czegoś tak babskiego jak mycie dziecka uwłacza męskiej godności pana i władcy
BŁAGAM, powiedzcie, że są na świecie faceci, których matka tak nie rozpieściła, że nie myślą, że kobiety muszą koło nich skakać, bo inaczej z żadnym nie wytrzymam i jeszcze zostanę sfrustrowaną, zaniedbaną i wąsatą starą panną! 
|
Don't worry Moja matula stara się wychowac pokolenie normalnych facetów, a nie bohaterów 
Wąsate są feministki Stare panny maja nadwagę 
No chyba, że jesteś do tego feministką To możemy się jedynie połączyć w bólu, wąsata siostro
|
|
|