Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 21:04   #910
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
kochanie ty moje , ja teraz jestem w ciąży z tego stosunku przerywanego , ale chyba różnica miedzy nami jest ta że ja się ciesze , a ty chyba byś płakała .

Nie ma tak czy go przekonasz czy nie , jeżeli cię kocha to zrozumie twoje obawy i postara się abys czuła się komfortowo podczas waszej chwili . A nie sądze abyś była w pełni rozluźniona i odprężona kiedy nie wiesz czy po tym stosunku nie zajdziesz w ciążę .poza tym nie wiem czy wiesz ale skuteczność tej metody zależy od refleksu partnera, chociaż nie tylko, plemniki są bowiem obecne w tak zwanym preejakulacie, czyli wydzielinie, która pojawia się jeszcze przed wytryskiem , u wielu mężczyzn znajduje się w niej niewielka, lecz całkowicie wystarczająca do zapłodnienia liczba plemników. druga sprawa uprawianie stosunku przerywanego na dłuższą metę może skonczyć się impotencją , zaniku orgazmu u kobiety a co najgorsze przed wczesnej ejakulacji ( wytrysk nasienia ) . Dlatego weź to przemyśl
oj jak mądrze napisane, super, na temat i rzeczowo
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora