Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 22:27   #3958
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Fajne te drewno-podobne, bardzo mi sie podobają, w swojej łazience będę je chciała na podłogę a na ściany jakiś krem albo biel tylko ze wstawkami z tych drewnopodobnych. Na pewno warto na żywo je zobaczyć co by się nie rozczarować i sprawdzić czy do siebie pasują. Jak dla mnie troszkę na duży miszmasz się robi, ale ja jestem totalnym minimalistą czyli jednak cała łazienka w płytkach?

...
no własnie nie cała ta sciana z drzwiami tylko do polowy, no i została jeszcze jedna sciana z kaloryferem i ona tez bedzie malowana

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
małego zdjęcia z wakacji z piaskownicy zrobionej przez tatusia
kasiu ja do Ciebie widze podobienstwo

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny już zdążyły odpisać, pleśniowe sery można byle z pasteryzowanego mleka.

Przyjęłam

Jejku dziewczyny ale miałam dzisiaj dzień...miałyśmy z Lilą. O 6,30 obudziła się, tzn obudziło ją wymiotowanie (całe szczęście się nie powtórzyło później) cały dzień marudna była a na koniec zasnęła to spała 4godziny. teraz najadła się i dalej śpi. A wszystko przeze mnie bo wczoraj dałam jej mm i jak się na koniec okazało nie rozpuściło się ono do końca nie wiem jak ja to zrobiłam a wcześniej mała zakrztusiła się kroplami z witaminą K. I to że wymiotowała to pewnie była moja wina Mykam spać bo padam.
dobrze, ze malutka juz lepiej sie czuje. a ty sie nie obwiniaj bo przeciez takie rzeczy sie zdarzaja

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Kasia ale masz ciacho małe

India poogladaj na żywo. ja tez się napaliłam na pewne plytki jak oglaalam w necie i katalogach a jak na zywo zobaczylam to odpadły od razu
wszystkie widziałam oprócz tych jasnych z ornamentem w poniedzialek pojade