2011-07-15, 21:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Meeedzik i Evior ja tez tak mam, ciągle wydaje mi się, ze jestem grubsza niż w rzeczywistości. To chyba kwestia przyzwyczajenia, za jakiś czas będziemy już widziały, że jesteśmy szczupłe (chyba )
Ada Ty myślisz, że my tu wszystkie codziennie jemy po 5 posiłków? Często jest tak, że po prostu się nie da zjeść tych pięciu, bo albo niema sie czasu albo apetytu 
Dorisek 5 litrów dzisiaj wypiłaś??? Gdzie Ty to zmieściłaś Ja to nawet litra dziennie nie daję rady wypić ;p 1200 brzuszków??? W jaki sposób je robisz? Ja robię 100 na kołysce i boli jak cholera.
Karolinko ja Cie rozumiem, że nie chcesz przytyć Nikt z nas nie chce Ile Ci jeszcze brakuje do 52 kilo? Ja Tobie też mówię, że nie masz z czego się odchudzać a mimo to chcesz więc wiesz już jak to jest Jak dojdę do 55 kilo to też przestanę
Eivor ja na biodra nie narzekam - są ok. Wkurzają mnie tylko uda bo są sflaczałe i pośladki też ;p Zamówiłam sobie dzisiaj na allegro pareo takie krótkie żeby dupe zakryć bo wstyd jak nie wiem! A szpara to tylko tak na zdjęciu wyszła bo mam nogi roszerzone, ale w rzeczywistości jest mniejsza.
Eldo_rado a moje nogi mi się bardzo nie podobają. Jestem chyba zbyt wymagająca dla siebie.
Baletnico!!!! No w końcu!!!! Już się martwiłam!! Nigdy więcej nas nie opuszczaj w taki sposób CIeszę się że jesteś i dziękuję za buziaka A stół przepiękny!!!!!!!!!!!! Cudowny wręcz!!! Ależ Ty zdolna kobitka jesteś TŻ na pewno będzie wniebowzięty Napisz później jego rekację nam
aguniaaa nie przesadzaj gdzie tam za✂✂✂ista ;p jeszcze dużo mi brakuje a przez moją obwisłą skórę i miliard rozstępów nigdy nie bedzie za✂✂✂ista.... No ale dziękuję oczywiście
|
|
|