Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-15, 22:39   #1071
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
no mi tez jest smutno bez niego ale ma to dobre strony, mam kompa tylko dla siebie, gotuje co lubie, rozmawiam z nim przez tel godzinami,a jak mi cos nie halo to mowie ze nic nie slysze nie ma zasiegu itp...no ale jesszcze dwa tgodnie i tez strzelac bede fochy, ach bedejade do nich, moze spotkam kaniewojt bo to jej strony
A kiedy jedziesz? Mi dziś udzielił się katar i ani myślę wychodzić z domu Niestety jutro czeka mnie gotowanie obiadu, bo Mamuśka siedzi w ogórkach... Robi również z miodem - ulubieńcy Tatuśka

Powiem Wam, że nawet nie pamiętam kiedy ostatnio Benkowi strzeliłam focha Bardzo, ale to bardzo tego nie lubię Za to on lubi maltretować kota językiem i to bardzo

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
okres lub inaczej: oddział zamknięty
To jest dzień marynarza
B. zawsze powtarza, że nie wierzy istotom, które krwawią 5 dni w miesiącu i nie umierają

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
163 cm, kurdupel ze mnie
Bez takich mi tu!
Ja mam 156cm I powtarzam "filigranowe dziewczyny łatwiej nosi się na rękach"

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
my czasem też jak mamy wielką chcicę to się nie chamujemy w te dni mężowi to nie przeszkadza to jest git , chociaż mówi się że nie powinno się uprawiać sadomaso w te dni

pamiętaj że nadzieja matką głupich hahaha moja mama to pewnie do teraz nie wie że seks uprawiam ojjj to się w niedziele zdziwi
Chciałabym zobaczyć minę Twojej Mamy
My wcześniej też się nie hamowaliśmy Teraz ja mam mniejsze "zapotrzebowanie", więc B. musi się męczyć Po prostu wyrównały mi się hormony A zanim poszłam do gina, to miałam taki poziom hormonów, że jakbym jeszcze tak kilka miesięcy pochodziła, to nigdy nie mogłabym zajść w ciążę Ale teraz już jest good. Oprócz narzekania B, że mi libido spadło

W ogóle dziad wczoraj jak się widzieliśmy, to nie dał mi być na górze. Doszło do "przepychanki" i postawiłam na swoim Dla niego oznacza to koniec figli

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jest już po 23 ach szkoda, że sarunieczki nie ma
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co ona by tu wyprawiała
Nie nadążam za Wami!
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora