2011-07-15, 22:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
Napisane przez alytjow
no mi tez jest smutno bez niego  ale ma to dobre strony, mam kompa tylko dla siebie, gotuje co lubie, rozmawiam z nim przez tel godzinami,a jak mi cos nie halo to mowie ze nic nie slysze nie ma zasiegu itp...no ale jesszcze dwa tgodnie i tez strzelac bede fochy, ach bede  jade do nich, moze spotkam kaniewojt bo to jej strony
|
A kiedy jedziesz? Mi dziś udzielił się katar i ani myślę wychodzić z domu Niestety jutro czeka mnie gotowanie obiadu, bo Mamuśka siedzi w ogórkach... Robi również z miodem - ulubieńcy Tatuśka
Powiem Wam, że nawet nie pamiętam kiedy ostatnio Benkowi strzeliłam focha Bardzo, ale to bardzo tego nie lubię Za to on lubi maltretować kota językiem i to bardzo 
Cytat:
Napisane przez musso4
okres  lub inaczej: oddział zamknięty 
|
To jest dzień marynarza 
B. zawsze powtarza, że nie wierzy istotom, które krwawią 5 dni w miesiącu i nie umierają
Cytat:
Napisane przez despa
163 cm, kurdupel ze mnie
|
Bez takich mi tu!
Ja mam 156cm I powtarzam "filigranowe dziewczyny łatwiej nosi się na rękach"
Cytat:
Napisane przez Resscue21
my czasem też jak mamy wielką chcicę to się nie chamujemy w te dni   mężowi to nie przeszkadza to jest git , chociaż mówi się że nie powinno się uprawiać sadomaso w te dni 
pamiętaj że nadzieja matką głupich  hahaha moja mama to pewnie do teraz nie wie że seks uprawiam ojjj to się w niedziele zdziwi 
|
Chciałabym zobaczyć minę Twojej Mamy
My wcześniej też się nie hamowaliśmy Teraz ja mam mniejsze "zapotrzebowanie", więc B. musi się męczyć Po prostu wyrównały mi się hormony A zanim poszłam do gina, to miałam taki poziom hormonów, że jakbym jeszcze tak kilka miesięcy pochodziła, to nigdy nie mogłabym zajść w ciążę Ale teraz już jest good. Oprócz narzekania B, że mi libido spadło
W ogóle dziad wczoraj jak się widzieliśmy, to nie dał mi być na górze. Doszło do "przepychanki" i postawiłam na swoim Dla niego oznacza to koniec figli
Cytat:
Napisane przez musso4
jest już po 23  ach szkoda, że sarunieczki nie ma 
|
Nawet nie chcę sobie wyobrażać co ona by tu wyprawiała
Nie nadążam za Wami!
|
|
|