2011-07-16, 08:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
Napisane przez ibyza
Ty jakaś nie bojąca jesteś, ja to nie mogłam w niektórych momentach patrzeć w ekran 
|
Na mnie większe wrażenie robią filmy typu dokument o egzorcyzmach Annelise Michel. To jest coś. Niby nic strasznego wizualnie, ale dźwięki robią swoje. Albo np. filmy typu Dziecko Rosemary, Lśnienie. Oczywiście nakręcone na podstawie genialnych książek.
Cytat:
Napisane przez nena1984
ja znalazłam cuś takiego. Rzeczywiście jest ciężka sprawa z tymi futerkami, bo etole prezentują się bosko, ale w takich byłoby Ci za zimno??
|
O to drugie mi się podoba Najładniejsze z wszystkich dotąd wklejanych
Cytat:
Napisane przez Chatka
O, ten film też mam do zaliczenia, tym bardziej, że w zeszłym roku jak byliśmy u Teściów, to zupełnie niespodziewanie przeczytałam książkę  Teściowa ma sporo książek (jest takim molem książkowym, jak ja), więc zawsze sobie coś od niej biorę, padło na Śniadanie, naprawdę sympatyczna książeczka, ale gdybym nie wiedziała, że jest film na ej podstawie, to w życiu bym nie pomyślała, że można takowy nakręcić 
|
I powiem Ci mi się film podobał. Pomimo momentów załamywania rąk nad główną bohaterką, było całkiem ok. Tylko wiadomo jak fabuła dość specyficzna, to i film taki.
Widziałyście może nowy film Rytuał.(The Rite) z Anthonym Hopkinsem??? Jest kolejny na mojej liście do obejrzenia. Ciekawa jestem wrażeń.
|