|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Dawno mnie nie było bo i czasu nie mam.Wieczorem to już mi się nie chce odpalać kompa jak mała zaśnie.Ostatnio strajkuje i nie chce jeśc w nocy .Śpi mocnym snem od 20 do 5 rano.Troszkę się tym martwię.Zaczyna mi zasypiać w dzień,co było jeszce niedawno nie do pomyślenia.Może ze dwa razy po godzince śpi.
Dziewczyny stosujecie wkładki laktacyjne? Zaczynam się zastanawiać czy muszę je używać bo to dziadostwo dość drogie 15 zł za 30 wkładek.A trzeba na dwa cycki zakładać ,sama nie wiem.A może można to czymś zastąpić?
Moja mała skończyła dwa miesiące i teraz już jej kolejny tydzień leci.Nie mam pojęcia ile waży obecnie ale po ubrankach widzę ,że rośnie.Spodenki które były za duże ma teraz za kolanko.Pampersy trójki zakładamy.
A jak wasze figurki?
Ja spadłam 12 kilogramów po ciąży jeszce mi 4 zostały aby ważyć tyle ile przed.Ale mam lenia i nie mam siły na ćwiczenia.Postanowiłam się zapisać na aqua aerobic.Uwielbiam wodę to może lepiej mi pójdzie.
Dziewczyny karmiące cyckiem co ile karmicie swoje małe i przez ile jedzą czasu?
Witaminkę d podaję też raz dziennie 2 krople.
A cebion tylko w przypadku kataru 2 razy po 5 kropli.
Jem wszystko i mała nie ma problemów.Prócz fasolowych produktów.
A jeśli chodzi o ulewnie to moja też miała takie akcje że jak chlusnęła to i nosem poszło.Ale teraz ją podnoszę do odbicia i jak ręką odjął.
No i staram się ja karmić na godzina przed kapaniem góra.Bo potem od tarmoszenia zawsze coś pójdzie.
|