Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-18, 17:47   #3246
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Dot.: Koty część II

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
[/COLOR][/FONT]na tym sie nie znam, psa mialam raz i to jednego
Ja z psami miałam tyle śmiechu przy oswajaniu dwóch, że hej !

Majlo jest starszy od Melmana o 3 lata. Mel miał może 2 m-ce jak wzięłam ich oboje na spacer. Majlo biega taki zadowolony, jako znawca obsikuje co i rusz kępki trawy, a Mel tak siedzi i looka na niego zdziwiony. Siedzi na żwirze, uszy postawił i kręci tak łbem to w jedną to w drugą stronę. Majlo obsiusiał jakiegoś chwasta i pobiegł dalej. Melman zerwał się, pobiegł w to samo miejsce, obniuchał i podniósł łapę. Gleba. Zerwał się i znowu. I tak kilka razy.Za każdym razem chwiał się i upadał. W końcu odpuścił, spojrzał na mnie z wyrzutem, kucnął, zrobił siusiu i pobiegł zadowolony dalej Rozwaliło mnie to Musiał sie poddać, biedaczek A Majlo też go obserwował, jak Mel kucnął, to Majlo klatę do przodu, ogon zadarł do góry i poszedł cwaniak jeden Ech, pewnie nie pamięta, jak mi go kolega przyniósł Ja go postawiłam na podłogę, ten stoi, stoi ,za chwilę się rozkraczył i leży

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość

serio? a jakim wiekiem i plcia?
Tzn: dokacałam rocznego persa do 5 miesięcznego Chama.

A z trzecim to się wstrzymam co najmniej dopóki nie będę miała psów (mam nadzieję, że będę długo ich miała).
Mam 2 psy i 2 koty, więc na razie muszę się powstrzymać

Przy braniu persa, najbardziej się bałam, żeby któryś nie zaczął się załatwiać poza kuwetą...

Moja kotka upodobała sobie kiedyś dziurę po guziku w narożniku Masakra Nie szło jej tego oduczyć. Nic nie pomagało.
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora