Rajty czarne, rozmiar CHYBA 2, do kolan grubsze, a od kolan cienkie-przezroczyste; nieużywane
Turkusowa bluzka z napisem, nowa, ze sztucznego jedwabiu i nylonu (super!)-M, chociaż ja bym powiedziała, że uniwersalna, bo się rozciąga / jeszcze nie wiem czy się wymienię..../
Czerwona bluzka na grubych ramiączkach z napisem (te usta na dole po prawej są różowe

), posiada troczki po bokach, posiada plamkę wewnątrz bluzki, która jednak nie jest widoczna podczas noszenia - uniwersalna (raczej dla osoby szczupłej, bo przez te troczki po bokach, to się nie rozciągnie nie wiadomo jak...) / stan cel/
Granatowa bluzka z napisem Ballanties, mało noszona - S
Beżowa bluzka z długim rękawem, Terranova, dekold w kształcie łódki - M (ale jak dla mnie to S) /stan bdb+/
Czerwona spódniczka sportowa, z kieszeniami, do kolan, z gumką w pasie - XS/S /stan bdb+/
Spódniczki dżinsowe do kolan z wyższym stanem, ARIZONA- 30
granatowa - bardziej niż na zdjęciu /stan cel/
zielona - bardziej niż na zdjęciu /stan cel/
Koszula czarna w białe paski, rękaw 3/4, stan idealny - brak metek, mogę pomierzyć
Koszula biała z haftami w kwiaty, z kieszonką z przodu, z tyłu haft u góry - brak metek, mogę pomierzyć
Beżowa krótka spódniczka z haftem (z tyłu również) - 42, ale ja mam S i byłą dobra
w pasie: 38cm
długość: 40cm