Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-19, 10:24   #478
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "

hej chudzinki U mnie burzy wczoraj niestety nie było ;( I chyba raczej nie padało bo sucho jest na dworze. Pogoda póki co jest piękna! Błękitne niebo bez żadnej chmurki i mega słońce. Obawiam się niestety, że nie długo zacznie się chmurzyć bo tak zapowiadali na dzisiaj ;/ A jeśli się nie zmieni nic to chyba skoczę na plażę się poopalać ze starszym synkiem. No zobaczę jeszcze. Dziś synek mi zrobił pobudkę przed 9 ;/ także nie wyspałam się za mocno ;/ No ale na wadze dziś 57,8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! czyli już mniej Mam nadzieję, że jutro nie ujrzę znowu 58;/

Na śniadanie jak zwykle zjadłam 50 g Just Fitów z owocami + 3 łyżki otrębów + szklanka mleka 2%

Tinek
widzę, że większa ilość jedzenia Ci służy codziennie na wadze mniej Super!!!! A 5 cm moge Ci bardzo chętnie oddać - szczególnie z ud ;p Z przedziałkami mi nie do twarzy - wyglądam okropnie!

Meeedzik
nieplanowane imprezy i wypady są zawsze najlepsze ! A o nóżkach już nic nie mówię! Przynajmniej Twoich ślicznych bo moje jeszcze potrzebują 3 kilo zgubić koniecznie! Tak sobie myślę, że przy 55 kilo będą już ładnie wyglądały Co do włosów to chyba nie będę nic kombinować bo w innych fryzurach mi naprawdę żle, nieład na głowie mnie postarza a z przedziałkiem wyglądam masakrycznie!!!!

Karolinko ja to się Tobie dziwie, że Ty uwierzyłaś jakiejś babie która nie jest larygologiem i nie zajrzała Ci nawet tam porządnie głęboko do ucha. Być może zrobił Ci się w uchu jakiś zator ropny i wszystko Ci tam zalegało i bolało. Teraz jak to wyleciało to powinno być lepiej.

Ale mi się spać chce! ;(

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora