cześć

z góry przepraszam za to, że najprawdopodobniej założyłam wątek w złym dziale i wiem, że złą nazwę tematu dalam, ale nie wiedziałam jak to ująć i nie miałam pojęcia gdzie to pytanie umieścić
mam 17 lat (rocznikowo), ciekawą urodę, ładne włosy, nie jestem wychodzonym szkieletem - daleko mi do tego, bo mam ładne kobiece kształty - wypiętą pupę, wcięcie w talii, zgrabne nogi

. pochodzę z małego miasteczka nad morzem, gdzie nie ma raczej szans na zaistnienie, a chciałabym być modelką. niestety jestem za niska - 156cm wzrostu <ehh>

znajomi i rodzina ciągle mówią mi, że powinnam zgłosić się do wystąpienia w reklamie lub znaleźć się na okładce jakiegoś magazynu, bądź zostać twarzą jakiegoś produktu. pomyślałam, że fajnie byłoby, gdyby coś z tego się udało. dzisiaj wyślę zgłoszenie do zostania dziewczyną 2011 magazynu "Dziewczyna" (pewnie szukają dziewczyn powyżej 170cm wzrostu, ale warto spróbować). szukałam troche info na temat castingów, zgłoszeń na okładkę, ale niewiele znalazłam... może wiecie gdzie szukać, gdzie potrzebują dziewczyn do reklam itp.? z góry bardzo Wam drogie Wizażanki dziękuję!