Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 18:31   #162
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
wiec wlasnie mam tak samo ... jak utyje to luzzzz bede potem Mati na raczkach nosic , cycem karmic i schudne jakos :P
Zaczniesz do tego ćwiczyć z maluszkiem i podczas spaceru przy wózku a kilogramy same polecą

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
dziękuje no ja teraz licze ze mała sie rozkręci, bo TŻet zazdrosny, ze ja juz czułam a on nie...bo te 5 w odstepach czasu.... paru/parunastu minut... wiec sie chłopaczyna nie załapał :P peszek :P
Na pewno sie rozkręci. Ja na początku czułam takie gilgotanie, potem leciuteńkie kopniaki a teraz to czuje jak salta robi - w ogólę mój synek jest bardzo ruchliwy i humorzasty, bo jak mu coś nie pasuje to wyraźnie daje znać.

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
witaminka nie chcę Cie martwić, ale teraz z tym zatrudnieniem na niby to ciężko jest przejść.... bardzo często stwierdzjaą wyłudzenia. Ja też chciałam, ale zrezygnowałam.
Uważam ze przez to że prowadzę swój interes jestem poszkodowana na maksa no ale przyzwyczaiłam się juz do tego ze nic mi się nie należy, ze z pracy wezmą mnie na porodówkę i ze z porodówki zawiozą do pracy..... (tak w skrócie) tak wyobraza sobie to złodziejski zus...

wklejam fotki brzuchola
8 kg na +
Ja widzę, że brzusio to Ty masz całkiem płaściutki.
ZUS to niestety złodziejska firma - osobiście uważam, że osoby prowadzące własną działalność powinny mieć takie same prawa i przywileje jak pracownicy.

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Teraz własnie powinien być gdzieś koło pępka, to pewnie czujesz dobrze Ja Mam łożysko na przedniej ścianie i to nisko ale teraz juz nie da sie nie poczuc ruchów jak siedze to jest bardziej łaskotanie na samiusienkim dole , ale jak sie położe to juz kopy konkretne aż wykopie górke, i napewno Ty to poczujesz, i wtedy jeszcze powiesz że chciała bys troszke luzu hihiii
Ja mam na odwód jak siedzę to się dzidziol dokazuje, a jak sie położę to się uspakaja.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora