Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz.XXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 20:13   #4310
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Martuśjestem pod wrażeniem za pamięć! Tak miałam mieć, na szczęście opatrzność zdecydowała inaczej, bo miałabym rycerzy, ale... w nadmiarze A zamiast muzyki słychać by było okrzyki i pobrzękiwanie szabel. Akurat w tym naszym jedynym dniu musiał odbyć się na zamku turniej rycerski To byśmy się wpakowali
Maja żarty sobie stroisz.. jak to na perfumerii ?? Zaintrygowałaś mnie, zajrzę tam niebawem
bo ja mam cholernie dobrą pamięć i pamiętam bardzoooo dużo.. ale czasem mi głupio pisać o tym co pamiętam bo było by że się doszukuje czepiam albo buhahaha przewertowuje forum
ale nie no pamięć mam dobrą więc pamiętam bardzoo dużo

pamiętam np. motley i jej rybki na zaproszeniach i na dekoracjach bo poznali się na ircu "akwarium" pamiętam ze gucia miała przed ślubem problemy i szybko wszystko przesuwali ale potem jednak postanowili w swojej dacie zrobić....
ehs... dużo dużo rzeczy
co nie zawsze jest plusem

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
obyło sie bez, choc było małe spiecie lampy nie pokaze, kupilismy za duze zarówki jutro musimy wymienic
będę czekać