Rozeznanie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Hej
ja sobie dziś kulinarnie dogadzam - wypadałoby już przestać pyszne placki ziemniaczane TŻ zaserwował, po pracy koktajl z borówek i jeszcze loda zjadłam
Cytat:
Napisane przez Chaigata
 przedwczoraj o 23 wysyłałam CV... tylko 2.
Dzisiaj rano dzwonią do mnie [ z pierwszego ] że zapraszają mnie jutro na rozmowę
  cieeekawe jak to będzie. Moja pierwsza rozmowa...
Jakieś wskazówki? Jak to wygląda?

|
ale masz skuteczność 
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985
No-tragedia-mój brat jak nas kiedyś odwiedził, to powiedział, że dinozaury takie miały 
|
padłam 
Cytat:
Napisane przez lili1987
co to się dzieje, każda coś remontuje 
|
ja tam nic nie remontuję
Cytat:
Napisane przez golden_eye
odważyłam się na interwencję u sąsiada, co to sobie do północy słuchał koncertu fortepianowego jakby disko urządzał. idę do niego, dzwonię, nic. dzwonię drugi raz nic. dzwonię chamsko trzymając łapę na guziku przez 5 min. NIC. poszłam do jego córki (Bogu dzięki mieszka piętro wyżej). objaśniam sprawę. ona idzie do niego i co? dziadek SE SPAŁ. a muzyka na full taki, że dzwonka w środku nie było słychać
no nie wytrzymałam już. odkąd tu mieszkamy, to do tego miesiąca co noc dyskoteka, ale nie wiedziałam, że córka jego tu mieszka. od zalania już wiem  i gadanie mu, że jest za głośno nic nie dawało. ostatnio o✂✂✂✂✂✂✂iła go jego sąsiadka (w końcu) i był tydzień ciszy. a teraz jak sobie rozkręcił, no to szlag mnie trafił.
i dziś była cisza w nocy  ciekawe jak długo...
|
nie zazdroszczę sąsiada 
Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985
Dołączam zdjęcia-obejrzyjcie sobie-
No więc tak-na pierwszym zdjęciu wózek- na gondoli stoi fotelik, więc dlatego to wygląda trochę inaczej, a stoi on w pomieszczeniu gospodarczym. Następnie kuchnia- w pełni umeblowana, pokój Julki, w którym narazie stoi komp i łóżeczko, ale jak się urodzi, to łóżeczko przeniesiemy do naszej sypialni, piate zdjęcie to nasza sypialnia-jeszcze nie mamy narzuty, narazie kocyk ja zastępuje, łazienka-też w pełni umeblowana, aby pod prysznicem trzeba zmienic baterie, przedpokój z szafami wnękowymi( na zdjęciu widac jedną-druga jest obok psa), salon częściowo umeblowany- w miejscu tego małego stolika będzie stłao akwarium, a bliżej okna TV, a po prawej stronie stół, no i mój Tofik-kłaczek, który wszędzie roznosi swoje kudły!!!!Swoja drogą ma któras sposób na kłaki psa?
|
fajne mieszkanko
Cytat:
Napisane przez teacherka
Właśnie wróciliśmy od rodziców TŻa. Ale mam zapasów... Chyba ze 3 kg ziemniaków, ze 4-5 kg ogórków, z 1,5 kg pomidorów, 2 mini pory, kilka buraków, selera, ok. 0,5 kg fasolki zółtej, parę cebulek, z kilogram jabłek, trochę borówki amerykańskkiej. I jeszcze mięsko na dzisiejszy obiad ;P
|
aleście natargali
Sikoreczka, zazdraszczam warzywniaka, te ceny
Oliweczka, Haniula, śliczne brzusie
|