Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-19, 22:53   #1708
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Kolejny raz w Polsce bede, mam nadzieje, we wrzesniu. A ostatnio bylam w marcu i poki co jest to moja najdluzsza przerwa, bo do tej pory staralam sie latac co 3-4 miesiace, ale teraz mam tak dobra prace, ze chce z niej wyciagnac jak najwiecej .. A tak bardzo tesknie
kasiamniam - jestesmy z TZ w Londynie. Studiuje i pracuje. Co do znajomych, to mi po wyjezdzie wiezi z nimi sie jeszcze wzmocnily. To raczej tutaj zawiodlam sie na nowych 'znajomych'. Co smutne, w wiekszosci zawiedli mnie Polacy. I choc finanowo zyje sie tutaj latwiej, studiuje fajny kierunek, to jednak chcemy z TZem za pare lat wrocic do PL.

aha rozumiem.. to widze ze niezabardzo znosisz ta rozlake
ja w Pl nie bylam juz 2 lata teraz za 3 tyg jedziemy bo zawsze rodzice do nas przyjezdzali a ukochana tesciowa mam na miejscu tutaj mamy kilkoro znajomych i jedna pare ktorych uwazamy za przyjaciol i to nam wystarczy ogolnie to my z Tz-tem zawsze potrafimy sobie tak zorganizowac czas i wymyslac rozne atrakcje ( jestesmy ze soba 6 lat i moze ze 2 razy sie poklocilismy )i jesli bysmy nie mieli nawet nikogo to i tak bysmy sie nie smucili ;P my to wariaty jestesmy we dwojke wiec towarzystwo a tym bardziej falszywe nam nie potrzebne ;P

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2011-07-19 o 23:01
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora