Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (cz.IV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-20, 08:56   #488
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Aparat chciał współpracować i są zdjęcia )
No u mnie przeszło gradobicie, cały ogród posiekany, uszkodzone okno na piętrze, pies chyba wypluł z nerwów serce, a ja nie nadążałam z kręceniem filmików
O widzę,że house-poprzeceniali tam trochę portfele?

Moja nad ranem tak się bała,ja spałam,ale mama opowiadała że biedactwo całe się trzęsło to owinęła ja w kołdrę i kołysała

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ooo, D. będzie za 40min....... Rozmowa trwała 10s. i był w ch*j przyjemny
Czyli chciał seksu :P

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
czesc
ale jestem padnieta.. Kolezanka wziela L4, druga na urlopie a klientek odwolac nie mozna... Zmeczona jestem! ale dzisiaj zrobilam sobie pedicure w pracy, manicure, parafine, pomalowalam paznokcie na malinowy kolor ale mi sie nie podoba i tak brzydko wygladam przywyklam do neutrali, ale przyzwyczaje sie

normalnie chyba awans, szkolilam praktykantke, a jutro moja kumpela przychodzi pracowc z nami. Ale beda jaja

witam w nowej czesci wariatki zjadlam frytki a w kinie nachosy.

Widzialyscie kac vegas w bangkoku?? hahahahahhahha "co to jest jakis robak..... aaaaa to moj fiutek "
Fajnie pracować z kumpelami,wiem coś o tym,jedna wielka zabawa

Ja nie widziałam,ale mam zamiar wyciągnąć tż do kina bo chyba z 2 m-ce nie byliśmy. Pod koniec lipca Smerfy mają być

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
moj TZ sie nie boi @ :P nie jest mu straszna, ale mi to bardzo przeszkadza heh
A u mnie i tż jest na nie i ja,więc spokój

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
ja mam simplusa i bardzo sobię chwalę. Za 5 zł dostaję doarmowy numer na miesiąc (można miec 3), za doładowanie konta dostaje minuty do plusa, za 6zł mam 600 smsów do plusa. Mi to pasi
Ja mam na kartę,kilka lat temu aktywowałam jakąś zniżkę do tż, sms po 1gr. i tanie rozmowy i mam do dzisiaj a tż ma mixa i za chyba 10zł. ma do mnie rozmowy i smsy za free
Ale jak skończy doładowania to chyba będziemy zmieniali sieć.

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
W ogóle.. gadałam z młodym. Mój M powiedzial wszystkim, że schodzi do tego kumpla.. młody tam poszedł, a mojego M tam nie ma i nie było. Nie odbiera telefonu - czuję, że znowu siedzi nad Dunajem, bo coś się stało. No jestem ciekawa
A z Tobą nadal nie rozmawiał?

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
powtórka z rozrywki pt. "TŻ wybiera wakacje" jak ja nienawidzę myślenia, że najlepsze jest to, co jest najdroższe! raz, że mnie na to kompletnie nie stać, a dwa, że to bzdura wieśniaków z PGRu!
mam nadzieję, że go jakoś przekabacę, chcę lecieć na wakacje!

wrrrr...............!
tymczasem wyluzowałam się za bardzo przed kompem, w towarzystwie owsianki prawie zamówiłyśmy dziesięć t-shirtów (które noszę raz na rok, po domu
Ale pogoda. Wszędzie chmury,pada. chyba założę panterowe rajty i botki, i będę królową bazaru
Powiedz wprost, do jakiej kwoty może szukać wyjazdu i niech nie szaleje
A wiesz jaki znalazłam myk na takie zakupy? Wyjmuje całą kase z konta, zostawiam jakieś 10 zł., więc jakbym coś zamówiła to musiałabym najpierw wpłacić coś na konto,a tak to się nie chce

Wczoraj zjadłam:
śn: grahamka z szynka i pomidorem
o: 2 ziemniaki z koperkiem, mizeria z jog.nat., żeberka musztardowo-miodowe. Brzoskwinia
k: grahamka, ogórek świeży, wieśniak lekki. Tyskie 650ml

Dzisiaj będzie lepiej
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora