Zakorzenienie
|
Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c
Cytat:
Napisane przez Loriette
Aparat chciał współpracować i są zdjęcia  )
No u mnie przeszło gradobicie, cały ogród posiekany, uszkodzone okno na piętrze, pies chyba wypluł z nerwów serce, a ja nie nadążałam z kręceniem filmików 
|
O widzę,że house-poprzeceniali tam trochę portfele?
Moja nad ranem tak się bała,ja spałam,ale mama opowiadała że biedactwo całe się trzęsło to owinęła ja w kołdrę i kołysała 
Cytat:
Napisane przez psyhe666
Ooo, D. będzie za 40min....... Rozmowa trwała 10s. i był w ch*j przyjemny 
|
Czyli chciał seksu :P
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___
czesc 
ale jestem padnieta.. Kolezanka wziela L4, druga na urlopie a klientek odwolac nie mozna... Zmeczona jestem! ale dzisiaj zrobilam sobie pedicure w pracy, manicure, parafine, pomalowalam paznokcie na malinowy kolor ale mi sie nie podoba  i tak brzydko wygladam  przywyklam do neutrali, ale przyzwyczaje sie
normalnie chyba awans, szkolilam praktykantke, a jutro moja kumpela przychodzi pracowc z nami. Ale beda jaja
witam w nowej czesci  wariatki  zjadlam frytki  a w kinie nachosy.
Widzialyscie kac vegas w bangkoku?? hahahahahhahha    "co to jest jakis robak..... aaaaa to moj fiutek  " 
|
Fajnie pracować z kumpelami,wiem coś o tym,jedna wielka zabawa 
Ja nie widziałam,ale mam zamiar wyciągnąć tż do kina bo chyba z 2 m-ce nie byliśmy. Pod koniec lipca Smerfy mają być 
Cytat:
Napisane przez Cindy90
moj TZ sie nie boi @ :P nie jest mu straszna, ale mi to bardzo przeszkadza heh
|
A u mnie i tż jest na nie i ja,więc spokój 
Cytat:
Napisane przez Cindy90
ja mam simplusa i bardzo sobię chwalę. Za 5 zł dostaję doarmowy numer na miesiąc (można miec 3), za doładowanie konta dostaje minuty do plusa, za 6zł mam 600 smsów do plusa. Mi to pasi 
|
Ja mam na kartę,kilka lat temu aktywowałam jakąś zniżkę do tż, sms po 1gr. i tanie rozmowy i mam do dzisiaj a tż ma mixa i za chyba 10zł. ma do mnie rozmowy i smsy za free 
Ale jak skończy doładowania to chyba będziemy zmieniali sieć.
Cytat:
Napisane przez Loriette
W ogóle.. gadałam z młodym. Mój M powiedzial wszystkim, że schodzi do tego kumpla.. młody tam poszedł, a mojego M tam nie ma i nie było. Nie odbiera telefonu - czuję, że znowu siedzi nad Dunajem, bo coś się stało. No jestem ciekawa  
|
A z Tobą nadal nie rozmawiał?
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
powtórka z rozrywki pt. "TŻ wybiera wakacje"  jak ja nienawidzę myślenia, że najlepsze jest to, co jest najdroższe! raz, że mnie na to kompletnie nie stać, a dwa, że to bzdura wieśniaków z PGRu!
mam nadzieję, że go jakoś przekabacę, chcę lecieć na wakacje!
wrrrr...............!
tymczasem wyluzowałam się za bardzo przed kompem, w towarzystwie owsianki prawie zamówiłyśmy dziesięć t-shirtów  (które noszę raz na rok, po domu 
Ale pogoda. Wszędzie chmury,pada. chyba założę panterowe rajty i botki, i będę królową bazaru 
|
Powiedz wprost, do jakiej kwoty może szukać wyjazdu i niech nie szaleje 
A wiesz jaki znalazłam myk na takie zakupy? Wyjmuje całą kase z konta, zostawiam jakieś 10 zł., więc jakbym coś zamówiła to musiałabym najpierw wpłacić coś na konto,a tak to się nie chce 
Wczoraj zjadłam:
śn: grahamka z szynka i pomidorem
o: 2 ziemniaki z koperkiem, mizeria z jog.nat., żeberka musztardowo-miodowe. Brzoskwinia
k: grahamka, ogórek świeży, wieśniak lekki. Tyskie 650ml
Dzisiaj będzie lepiej
|