2011-07-20, 09:58
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cytat:
Napisane przez 82anusia
[B]antropia,
mamaoptymistka, odpowiem na to co wiem  2. Mnie czasem się zdarza nie podać, myślę, że dziecku nic się nie stanie jak raz na tydzień nie weźmie witaminy.
3. może potówki
To tyle  jeszcze co do bródki się wypowiem, że u nas też drży, jakoś nie pomyślałam o tym, że coś jest nie tak. Jakoś często się to nie zdarza i jest chwilowe.
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez asiak1981
zosiaa-największe przeceny były w rozm.110-164, np.kupiłam dla Kasi spodnie dresowe za 15 zł, bluzkę za 12 zł, bolerko z długim rękawem za 17 zł, sukienkę za 9 zł (przeceniona z 89 zł!), a dla Wojtka kupiłam dresik rozm.80 za 57 zł. Fajna była kurtka z odpinaną podszewką za 83 zł i bluzeczki za 19 zł ale nie kupiłam.
|
czy chodzi o Smyka???? czy Cocodrillo????
Cytat:
Napisane przez bzyczka1
Z tych trzech podanych miast to "najbliżej" mam do Wrocławia,
|
Mi też najbardziej pasuje Wrocław ok. 120 km
Cytat:
Napisane przez MoniaK
halo halo, ja Cię zauważam i nieśmiało przypominam że kilka razy też nie odpisałaś na moje wywody do Ciebie 
|
Oj to nieładnie z mojej strony a to raczej z niedopatrzenia albo z braku umiejętności wielocytowania, już potrafię więc się poprawię 
Hej
U nas pobudki co 2h a od 5 tej koniec spania.
Czy ktoś wie jaki wgrać program dzidziusiowi żeby spał dłużej 
Mąż mi strzelił wieczorem masę komplementów ale miło było to usłyszeć.
Wsmarowałam wieczorem Eveline fioletowy modelujący brzuch i pośladki i jak skończyło mnie piec zjadłam Milky Way i Kinder Beueno. 
Ktoś pytał czy możliwe przytyć 10kg karmiąc, możliwe ja poprzednio 4kg przytyłam bo codziennie na spacerku batonik i Kubuś.
Teraz chciałam schudnąć a jak to zrobić jak słodkie mnie ciągnie i to najbardziej wieczorem 
Andziot, aga pe pocieszę Was że jeszcze chwilę (aga pewnie już tak ma) będzie tysiąc pytań na które nie zawsze zna się odpowiedź. A jedno pytanie pociąga za sobą 10 innych. Mąż już stara się odpowiadać przewidując pytania następne ale mały i tak zawsze czymś go zagina (główka pracuje) Ja żeby nie wyjść na tempaka zawsze goggluje żeby odpowiedzieć. Potem z przyjemnością słyszę "mama skąd Ty to wszystko wiesz"
Czas edycji: 2011-07-20 o 10:09
|
|
|