|  2011-07-20, 10:44 | #4180 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Studia zaczynamy, ale o wizażowaniu nie zapominamy! - cz. IX :)

Dzisiaj już się troszkę uspokoiłam, co nie zmienia faktu, że chole.nie mi przykro z tego powodu. No i koleżanka miała dać znać co załatwiła z tymi studiami, bo była na 8 na uczelni, a nie daje znaku życia... Już coraz bardziej zaczynam w to wątpić, że jej w ogóle zależy na tym wspólnym mieszkaniu... Szkoda tylko, że nie powiedziała tego wcześniej.Cytat: 

| 
					Napisane przez _Japonka_   
Jutro spojrzysz na to wszystko świeżym okiem    
JA też się żegnam dziewczyny, dobranoc   |  

Jaki kolor ścian masz teraz ? ;dCytat: 

| 
					Napisane przez paktofonika99  muszę się pochwalić- pomalowałam pokój i jest super    dziś jeszcze takie drobne poprawki i mogę wchodzić z szafą i lampą, bo po nowe łóżko jadę dopiero za tydzień   ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- 
a co tam u SWK?   |  

Mam to samo, na 14 mam jazdy, a tak mi się nie chce jechać, że szok. A to wszystko przez pogodę, rano lało, teraz się chmurzy, a jak będę jeździć (znając moje szczęście) to na pewno będzie padać.Cytat: 

| 
					Napisane przez whiskey  hej      ja za godzinę muszę jechać na jazdy. a tak mi się nie chce! |   

Cześć Bziu, i jak było we Wrocławiu ?Cytat: 

| 
					Napisane przez Bziu  hej   
najpierw mnie rozłączyli bo miałam burze potem pojechałam składać papiery, nawet szybko się uwinęłam z tym a potem odsypiałam    potem miałam burze    a teraz mam upał 

a właśnie  
ło matulu jak tam jest gorąco "za zachodzie"

już Was nadrabiam |    
				__________________Don't give up!

| 
	|     |  |