2011-07-20, 14:19
|
|
|
BAN stały
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię Lee plus inne rzeczy w tym buty
WYSYLAMY W TYM SAMYM CZASIE! NIE BEDE ZNOWU CZEKAŁA 3TYG AZ DOSTANE PACZKE
Zaglądajcie w ten wącior bo wciaż mam troche rzeczy aktualnych !
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497506
WYSTAWIAM RZECZY RÓWNIEŻ NA SZAFIE
Jeśli ktoś z Szafy jest zaiteresowany i kupuje bądz wymienia-tutaj usunę zeby nie bylo konfliktu.
Zostawiam fotki tylko rzeczy ktore zostały
Proszę śledzić moje posty też na dole-bywa tak ze nie zdarze wystawic wszystkiego a juz mam wpisy ,dlatego reszta rzeczy jest porozkładana.
Witajcie Kobiety 
1
Miałam je na sobie może z 5razy ,na pewno nie wiecej.
Orginalne Lee - kupione za 129zł w zeszłe lato ...to gruby porzadny materiał, nie jakaś szmata tym bardziej mi szkoda ale rosnie mi brzuszek i nie mam szansy w nie wejść. W pasie 72cm, są mega długie -całkowita dlugosc od pasa do konca nogawki-120cm, od krocza środek 99cm ,szerokosc w udzie 27 cm, nogawki na dole 19cm...
Są prawie nowe i wyglądają jak nowe więc chce się wymienić za coś równie porządnego.
2
spodenki LEVIS stan idealny ,gruby konkretny jeans ,niebieskie na pas 66cm,długość nogawki od kroku 6cm -Gorąco polecam gdyby nie moj zadek-nigdy bym nie oddała[/COLOR]
3
Katanka jeansowa w bardzo dobrym stanie, dla osoby noszące M-L [/COLOR]
4
rybki Twist off firmy gal- (odetne z blistra ile kazdy sobie zyczy) witaminy A+E pomagaja tez na tradzik
5
ubrana 1raz-spodniczka wiązana czerwona w pasie 70cm , wysokość i szerokość na dole po 45cm 
Muszę sie wymienic na coś z czego bede korzystac...
Edytowane przez Magdalena3city
Czas edycji: 2011-10-06 o 18:22
|
|
|