Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (cz.IV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-21, 09:58   #689
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Cytat:
Napisane przez niemaedytki Pokaż wiadomość
teraz w biedrze prawdziwy boom na zdrową żywność ale to dobrze.
Co do tych śmiesznych rzeczy, ostatnio kupiłam granulowane otręby zbożowe o smaku żurawiny. Są nawet ok. Planuję kupić tę wagę elektroniczną, mam nadzieję,że będę miała kasę. W ogóle wczoraj trochę popiłam i ciągle mi niedobrze. A może to po tej budyniowej owsiance?
Kac i budyniowa owsianka to zły zestaw :P

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
No niby nieeee, aleeee jak mu zacznę gadać o nussmilku, o gołębiu, w którego rzuciłam kasztanem i rano babcia przyniosła (nie wiem czy tego akurat) sztywnego to nie wiem czy facet nie zwieje, albo przynajmniej nie pomyśli, że jestem walnięta

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Nie;/ Tylko czasem pod koniec dnia wykona krótki telefonik..... Ale to i tak nie codziennie, ale 'on taki juz jest' Wolę R
Wiesz,my na początku gadaliśmy do siebie takie rzeczy,że ale to ze zdenerwowania :P

A na drugą randkę się spóźniał i napisałam do koleżanki "gdzie ten chuj jest,cała się denerwuje" i coś tam jeszcze i wysłałam do niego zamiast do niej Cud,że się nie zawrócił na pięcie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora