Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (cz.IV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-21, 13:28   #771
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Ten wątek jest dla przestrogi - nie wystarczy plotkować by mieć zgrabne nogi (c

Eldo trochę brak odpowiedzialności, bardziej miłość i ta pewność że zawsze będziemy razem Przede wszystkim stały tekst nas oboje: "wolę bez" Po ślubie (po 1,5 roku związku) już inaczej do tego podchodziliśmy bo po części chcieliśmy już dziecka. Wręcz zaczęliśmy się martwić że nic z tego nie wychodziło, a nie folgowaliśmy sobie oj nie potem zaszłam w ciążę, nie wiedziałam, poroniłam w 4 tyg za pół roku okazało się że jestem w 5 tyg...
Po porodzie lekarz kazał mi uważać przez najbliższe 3-4 lata, bo mój organizm jest za słaby i mogłabym nie donosić kolejnej ciąży albo nie przeżyć porodu... Proponował spiralę ale ja nie chcę jakoś się boję... No i dlatego czekamy chociaż chciałabym już drugiego bobaska żeby Mała nie była sama ale i zdrowie i rozsądek mi na to nie pozwalają - nie tak szybko po cyrkach TŻta....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora