2011-07-21, 14:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Cześć Mamuśki!
Za godzinę jedziemy na szczepienie, czizasss jaka spięta jestem. Nie dość, że boję się wkłucia i płaczu Małej, to coś czuję, że się z tą durną lekarką pokłócę. Ostatnio miała problem, żeby mi receptę na pepti wypisać, bo jak to powiedziała ona nie widzi podstaw do przepisania tego mleka bo zmian na skórze typowych dla skazy nie widzi Wiedźma paskudna No nic, najwyżej jej powiem co o niej myślę i zmienimy przychodnię coby mi się babsztyl na dziecku nie odgrywał
Cytat:
Napisane przez Siasiek
Ja po obejrzeniu tych zdjęć Anuli od jutra chyba nic nie będę jadła.
|
Heheh, to samo sobie pomyślałam 
Synuś i kociaki superrr! Młody już ma rzęsiska jak starszy 
U nas też problem z kupkami gdy nie wychodzi ponad 2 dni to daję odrobinę czopka. Spróbuję może jeszcze ten dicoflor dawać, dziś kupimy w aptece.
listopadowa nie wiem czy pamiętasz ale ja też się kilka razy z Deltimem i ich serwisem użerałam. Za pierwszym razem nie naprawili mi koła tylko nasmarowali więc odesłałam, przysłali jeszcze raz i też nie było poprawy, dodatkowo przebili mi w dwóch miejscach rączkę od wózka więc wózek po raz trzeci powędrował do serwisu. Gdybym nie zamówiła wózka sporo wcześniej to moja wkur.wka sięgałaby zenitu a tak przynajmniej nie miałam stresu, że jestem z dzieckiem w domu uziemiona bo jeszcze z brzuchem siedziałam I zrób tak jak piszesz, niech Ci przyślą nowe koło a kurier odbierze to uszkodzone 
monika z numerkami - ha! U mnie identycznie z wagą, tylko do porodu to jeszcze z dodatkowym kilogramem szłam 
mimbi kurcze zazdroszczę Ci tego wypadu z córcią Ja 3 tygodnie szukałam jakiegoś domku w lesie do wynajęcia i nic nie znalazłam, no poza jednym, super działeczka w środku lasu ale w domku taki syf, że na sam widok zdjęcia łazienki miałam ochotę 
martulka moja Iga pewnie waży podobnie a 3 miesiące kończy jutro 
Grazin za Sebusia 
Lolka fajnie, że się odezwałaś Trzymam kciuki za chrzest Antoniuszka
eweska nie mów, nie mów, bo wyglądasz ślicznie. Nie dość, że ogarniasz taką gromadkę w domu to jeszcze zawsze jesteś zadbana i pięknie umalowana a kg po ciąży to za bardzo u Ciebie nie widać No i Ty dwójkę donosiłaś i urodziłaś Ja po mojej Igusi 3100 mam dużo większy brzuchol niż Ty 
andziotka, matall, anula ja Wam tylko będę bić, że mimo trudności dajecie radę karmić Ja się poddałam dużo szybciej, z tym że Iga się jeszcze między karmieniami darła I też miałam raz taką sytuację jak andziotka. Uryczana karmiłam potomkę a ona w przerwie na płacz strzeliła mi uśmiech caaałą buzią. Łzy w oczach ale się uśmiechnęła
|
|