Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 10:44   #433
agusiajnw
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Witajcie młode i piekne czasami Was podczytuje
Widzę, że u niektórych życie małżeńskie sie rozkręca, u reszty przygotowania pełną parą do tego cudnego dnia czy to bliższego czy dalszego tak trzymać!!
Buziaki
Cześć Agula

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja tylko na chwilkę, bo obiecałam zdjęcia, a nadrobię Was później, albo dopiero jutro..sama nie wiem, czasu za bardzo nie mam i komputera w pokoju

Dodaję zdjęcia fryzury-którą ostatecznie chyba zamienię na rozpuszczone loki i upnę je tak aby opadały na jedno ramię, ale skonsultuję to jeszcze z moją fryzjerką. A dlaczego zmiana? Bo jednak bardziej widzę taką fryzurę do mojej sukni.

I zdjęcia sukni-rozmazane, bo mojej mamie nie wychodzi jakoś robienie zdjęć telefonem dlatego zrobiłam jeszcze zdjęcie wzoru na sukni, żebyście widziały Bolerko jak widać jest Na jednym jego brzegu Panie doszyły taki wzór jak mam na sukni dzięki czemu nie jest tak bardzo skromnie
ślicznie wyglądasz ... chudzielcu
też wydaje mi się że lepiej do sukni trochę włosów na karku by pasowało...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No my zaczynamy starania pod koniec wakacji
wiec miejmy nadzieje ze szybko pochwale sie II kreseczkami

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
To ja też się pochwalę zdjęciem z przymiarki, bo byłam już jakiś czas temu, ale Wam nie wrzucałam.
też ślicznie wyglądasz ... kolejny chudzielcu

ja przymiarkę mam w przyszłym tygodniu w piątek
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora