Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sport to zdrowie, do diabla z dieta.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 11:06   #1
Dove84
Przyczajenie

Smile

Sport to zdrowie, do diabla z dieta.

Tak sport to zdrowie! Tyle Wam powiem
Wzielam sie za siebie i juz 7 kg w dol, bez zadnej drastycznej diety, bez odmawiania sobie sobotniej kawki z mufinkiem, czy wychodzenia na kolacje z moim kochaniem, nawet lody w kinie sa OK

Jak to zrobilam, zaczelam cwiczyc, nie na silowni bo tego nie znosze, ale zapisalam sie na kilka grupowych cw jak pilates, zumba, aerobic dance, aqua aerobic i cw w grupie z trenerem w miejskim parku.

Waga na dzis 63kg, waga do ktorej daze to moja idealna waga 58kg.
Jak dobrze jest zmiescic sie w spodnie ktore kiedys byly tylko marzeniem hihi
Jeden minus to taki, ze pomimo tylu zajec w tyg moja waga spada b. powoli, ale to wina mojej tarczycy, bo mam Hashimoto i niedoczynnosc tarczycy;/
ALE nie poddaje sie, co tydzien trace kg i wydaje mi sie, ze takie tempo jest idealne dla mnie. Moja kolezanka zaczela cw razem ze mna + dieta, niestety po 2 tyg zrezygnowala z diety i efekt jojo u niej wystapil. Ja jedynie zmienilam ilosc posilkow w ciagu dnia i obiad zamiast na duzym talezu, jem na malym, czyli zainwestowalam w jedzenie czesto ale malo. Efekty sa = byc b. szczesliwa

We wrzesniu jedziemy na wakacje wiec chce byc super przygotowana na seksy spodniczki i spodenki

Do uslyszenia w krotce, bede pisala na biezaco jak mi idzie z moim fitnessowym szalenstwem
Dove84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując