Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 11:11   #780
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
witam moje robaczki ja z pracy tak szybciutko tylko... Za 2 godz mam wizyte i musze sie urwac z pracki.... Boje sie , nie wiem co mnie czeka a dzis boli mnie brzuch bardzo i nie wiem jak sie dam zbadac.... kurcze, wczoraj rodzinka do Nas wpadla niezapowiedzianie do niedzieli zostawiaja nam mojego tza chrzesniaka (ma 16 lat i kanapki sobie sam nie umie zrobic! Musze go przeszkolic !! ) .... koszmar, nie lubie takich niespodzianek tym bardziej, ze kiepsko sie czuje.. ehhhh
Kasiahexe suuuper , ze z dzidziusiem w porzadeczku, zdjecia poogladam wieczorkiem
bayka laleczko, nie wiem co Tobie powiedziec ,,, przytulam mocno..... Mam nadzieje, ze zglosisz sie do lekarza
Miłego dzionka Wam zycze... nie wiem o ktorej dotre do domku.... Wiec nie martwcie sie w razie czego oki ?
my się martwić nie mamy zamiaru, bo na pewno wszytko jest ok!!! innej opcji w ogóle nie ma!

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
hihihiihihi a ja mam odwrotnie na bezrobociu już nie wyrabiam, i wolałabym do pracy chodzić Dla poprawy nastroju zarezerwowałam sobie na wspólnych zakupach 10 ml Hypnotic Poison Diora nie wiem czy to brać nie mam kiedy przetestować Może w ciemno
jesteś aktualnie na L4 czy w ogóle nei pracujesz? jeszcze nie jestem we wszystkim zorientowana to się dopytuje.