2011-07-22, 11:45
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Cytat:
Napisane przez AniaTA3
Cześć Dziewczyny,
ja mam jeszcze jedno pytanie, właśnie mnie olśniło, że zapomniałam o nocy poślubnej, a dokładniej o czymś do ubrania  bardzo, bardzo potrzebuję podpowiedzi, czy Wy już macie ślubną bieliznę, jakieś koszulki i gdzie ewentualnie można takie cacka nabyć, oczywiście w trochę większym rozmiarze 
|
Hej Ania, wg mnie to po weselu nie będziemy mieli sił na noc poślubną a raczej na poślubny poranek, choć mój TŻ twierdzi inaczej, ale to facet Sama właściwie nie mam niczego specjalnego, we wszystkich "łóżkowych" rzeczach widział mnie już TŻ.
Tego typu ubranka, gorsety, seksowne koszulki jak dotąd kupowałam przez neta, a najwięcej na all. W sumie trochę czasu zostało, wiec i może ja sie za czymś rozejrzę Wrzuce linki jeśli coś ciekawego będzie.
U nas niespodziewanie wykruszyło się kolejnych 5 osób od strony TŻ. No cóż trudno. Może ktoś zrobi za tą miłą niespodziankę i przyjdzie, jak moi dziadkowie...
|
|