Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-07-22, 12:26   #2307
Magdzia0108
Zadomowienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Magdzia, spokojnie możecie kupować kupon i jechać, było super . Wszystko było zgodnie z kupioną przez nas ofertą, nie było żadnych nieprzyjemności. Wszyscy mili, uczynni i jedzenie pyszne . Nie było podziału na klientów z groupona i tych innych. Wszystko super .

A Wy tak pędzicie, że mam do nadrobienia kilkadziesiąt stron, zatrzymałam się na 17 bodajże
Aha, dziękuję, że o mnie pamiętałaś żeby napisać co i jak. Już się zdecydowaliśmy na Zakopane, ale bez groupona bo nie było takich ofert, a chciałam koniecznie do Zakopanego. Ale na przyszłość będę wiedziała, że można spokojnie korzystać z tego

Oglądałam na youtu... filmiki z trasy na giewont i nie jest źle, najbardziej przerażająca jest końcówka, bo tam jest sam szczyt i mało ludzi się mieści. Kolejki się robią, strach tak trochę, że ktoś cię niechcący szturchnie i bach. Mam nadzieję, że nic się nie stanie i że takie kolejki nie będą na szczyt bo to jest masakra jakaś

kicia fotki cudne, o takich marzę a to kiedy byłaś, w tym roku?

gorska kozica czytałam o tych facetach co wnoszą takie ciężary do schronisk. Godni podziwu są

O, to ja nawet nie wiedziałam, że mam dzisiaj imieniny

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora