2011-07-22, 14:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brązowowłose farbowane :)
Jestem już po zakupach i farbowaniu. Wybór padł jednak na Syoss Mixing Colors 4-58 mix kawy i jasnego brązu. Efekty poniżej. Odcień ciepły ale ochłodził mi nieco czerwoność po kasztanowym brązie. Ogólnie można powiedzieć kolor jest kawowy. Dwie tubki były oznaczone numerami jeden i dwa i za cholerkę nie mogłam rozgryźć, która baza to kawa a która brąz. Bo grom ich wie. Ostatecznie stwierdziłam, że kawa to pierwsza baza i dałam jej o ciut mniej. Mimo to odcień kawowy jest. Kolor mimo, że ciepły bardzo ładny. Nic a nic nie przyciemniło mi końcówek więc czarnych włosów nie mam Wielki plus dla Syossa. Minus cena. Ja płaciłam 19,90zł za dużo bo jednak kolor nie ma się nic co do próbnika który oglądałam i mówię to patrząc na swoje ciemny blond odrosty nie farbowane. Wyszła kawa i tyle. Ale jak zrobiłam komórką zdjęcie opakowania farby to niby kolor podobny jak to jest z tymi aparatami? Zdjęcia robiłam fonem więc jakość jaka jest taka jest. Ogólnie dalej mam pod światło złoty połysk ale już mnie mniej drażni.
Stan włosów: miękkie, lejące się, specjalnego blasku nie zauważyłam ale mam bardzo nadwyrężone słońcem włosy więc może to powód braku super blasku. Zobaczymy co dalej będzie.
Edytowane przez Kachula82
Czas edycji: 2011-07-22 o 15:08
|
|
|