Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
tak tak, to niestety od ostatniego weekendu utrzymują się te ciche dni. Fakt, że on pracuje w delegacji więc się nie widujemy, tylko w weekendy ale to przeważnie ja zawsze dzwoniłam pierwsza, natomiast po jakichś kłótniach to on pierwszy się odzywał a tu nic. Chyba jedni i drugie uniosło się dumą. Jeszcze zacznie mnie tam zdradzać skoro żona nie chce się bzykać
Cytat:
Napisane przez musso4
Sarunieczka a może pierścionek clear winner z k11 
|
ja ten pierscionek muuuuszę mieć!
a tak w ogole to zrobilam wczoraj ten cennik w wordzie z zamiarem włożenia go każdej klientce do 12 katalogu a dziś przyszła kupela i wzięła dwie rzeczy i jeszcze jej mama ma dziś do mnie wstąpić po tusz do rzęs :0 i babcia by coś wzięła dla wnuczek. Tak więc towar rozchodzi się na pniu zanim jeszcze klientki zdążyły cokolwiek zobaczyć hehehe
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------
Cytat:
Napisane przez Resscue21
nie no to ja aż tak źle nie mam , tylko że mnie to swędzenie do szału doprowadza 
|
no mnie też strasznie w tym roku pogryzły a bąble mam tak rozdrapane, że nie nadążają się goić ale to jest silniejsze ode mnie a też w każdym oknie są moskitiery ale stale się wychodzi na dwór-jak to na wsi- i te paskudy włażą właśnie drzwiami