2011-07-22, 16:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cz.II
Cytat:
Napisane przez Almariel
Ładnie wyglądasz w sukience. No i to jest ta co ciągle marudzi na swoje kilogramy  Świetną masz figurę !! 
|
Dziękuję moja figura wygląda ładnie od pasa w górę, w drógą stronę jest gorzej, ale na szczęście w sukni nie widać 
Cytat:
Napisane przez Almariel
To ja też się pochwalę zdjęciem z przymiarki, bo byłam już jakiś czas temu, ale Wam nie wrzucałam. 
|
A ja już widziałam jeszcze raz powiem, że pięknie wyglądasz 
Cytat:
Napisane przez tusia_m
fiu fiu, ale figura! Śliczna sukienka i super fryzura!
|
dzięuję 
Cytat:
Napisane przez hania207
pieknie wygladasz, mysle ze do tej sukni kolorowe dodatki beda swietnie wyglądać
wszystkie macie figury jak modelki, jak to przy was jak maly hipopotam wyglądałam 
|
Dziękuję 
Hania! nawet głupot nie gadaj 
Cytat:
Napisane przez morsmordre
Ani, Almik - ślicznie wyglądacie 
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
 cudownie wyglądasz  fryzurka nie w moim stylu
|
dzięuję 
Cytat:
Napisane przez agusiajnw
ślicznie wyglądasz  ... chudzielcu 
też wydaje mi się że lepiej do sukni trochę włosów na karku by pasowało...
ja przymiarkę mam w przyszłym tygodniu w piątek
|
dziękuję 
Koniecznie zrób zdjęcia! 
Cytat:
Napisane przez dalenka8
Idę dziś do fryzjerki umówić się na fryzurę próbną (bo jeszcze tego nie zrobiłam  ). Może jutro będzie miała czas, albo w poniedziałek. Tylko nie wiem, co chcę... Mam parę typów, ale chcę jej pokazać coś konkretnego, żeby mi potem nie tworzyła jakichś dziwactw na poczekaniu :P. Może mi pomożecie wybrać z tych kilku, albo w ogóle macie inne propozycje  ?
Wiem, że one są wszystkie podobne, ale każda ma coś w sobie fajnego (a w niektórych i tak bym coś zmieniła :P). Te, które dostaną najwięcej głosów od Was, pokażę fryzjerce  .
|
1, 6 lub 7 a tak w ogóle to zainspirowałaś mnie tylko, że ja mam krótsze włosy 
Cytat:
Napisane przez Karo89
kurczę, nie widziałam Twojej wiadomości wcześniej.
A nasze staranka dobrze, w klubie opisane bardziej szczegółowo- oczywiście nie aż tak bardzo jakby ktoś mógł pomyśleć   Ale tutaj napiszę, że wczoraj rano dwie krechy ładnie się pokazały 
Czekam teraz na wizytę u gin, żeby potwierdzić 
|
gratuluję!!  
Cytat:
Napisane przez siacha_ck
Jaka Ty szczuplutka jesteś. Śliczna jest ta suknia i fryzurka też 
|
dziękuję
|